Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
27 maart 2013
Admiraalzeilen & Light Vessel Race 150th Anniversary edition

Beste Leden en sympathisanten,

De Royal Belgian Sailing Club bestaat dit jaar 150 jaar. Om dit te vieren hebben wij tal van jubileumevenementen gepland, waaronder ook een speciale editie van de Light Vessel Race en Admiraalzeilen op 28-29-30 juni 2013.

Admiraal zeilen (30/6/2013)

Zondag 30/6 vindt het Admiraalzeilen in Zeebrugge en langs het strand van Knokke-Heist plaats. Door de komst van de koninklijke familie zal dit unieke evenement zeker geboekstaafd blijven als een uitzonderlijke gebeurtenis in de geschiedenis van de RBSC.
Dit evenement is open voor zowel de deelnemers aan de Light Vessel Race, alsook alle leden en sympathisanten van de club op alle type vaartuigen. Na de parade zal iedereen gezellig samenkomen in het clubhuis Alberta om samen tijdens de receptie het glas te heffen.

Inschrijven kan via deze link.

Genisol Light Vessel Race 150th Anniversary edition (28-29/6/2013)

Onze prestigieuze Light Vessel Race zal voor de gelegenheid terug naar zijn roots gaan, namelijk een lange afstand race van 150 mijl waarbij er rond de “lichtschepen” zal worden gevaren. Heel wat nationale en internationale toppers hebben reeds hun deelname bevestigd. Om de deelnemers te kunnen volgen zullen alle jachten uitgerust worden met een “Yellowbrick tracking device”. Om de 15min zal in “real time” hun positie op een kaart te volgen zijn

Inschrijven zal zeer binnenkort mogelijk zijn via de speciale Light Vessel Race website. Meer info volgt.

Deze unieke evenementen steunen?

Voor deze fantastische evenementen zullen wij een mooie programmafolder uitgeven (zie voorbeeld hieronder) die we in alle zeilclubs, jachthavens & Toerismebureaus langs de Belgische kust zullen plaatsen en ook aan alle deelnemers zullen uitdelen. Voor deze unieke gebeurtenis willen wij u als ondernemer - sympathisant de kans geven om op deze manier reclame te maken voor uw zaak of onderneming.

Meer info

Voorbeeld buitenzijde programmafolder
Voorbeeld binnenzijde programmafolder

Noteer alvast in uw agenda:

Het Casino van Knokke wordt op 16 november 2013 DE place to be, want dan organiseren wij er onze "150th Anniversary Night". Naast een luxe diner zal er achteraf ook een waanzinnige party zijn met onder andere de top coverband Cookies&Cream. SAVE THE DATE!!!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven