Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
20.03.2013
Paasstage

Binnen een goede 20 dagen is het zover: de Paasstage! Dit is ook meteen voor het ganse Youth RBSC Racing Team eindelijk de echte start van het nieuwe seizoen.

Via deze link vinden jullie alle praktische informatie over de Paasstage.

We verwachten jullie allemaal maandagmorgen 8 april om 10u in Duinbergen!

Eurocat in Carnac

Als eerste buitenlandse wedstrijd van het jaar, starten we onmiddellijk met een absolute topper: de Eurocat in Carnac. Zeker een aanrader voor alle jeugdleden, zowel de beginners als de meest ervaren. Door het grote deelnemersveld is het een enorm leerrijke ervaring!
We beseffen dat de data dit jaar wat ongelukkig vallen met het school, maar we zijn er van overtuigd dat als jullie extra jullie best doen voordien, dit zeker mogelijk moet zijn. Wij kunnen jullie ook een brief bezorgen om in naam van RBSC te vragen aan jullie schooldirectie toestemming te geven deel te nemen aan Carnac.

We hebben ook trainingsdagen voorzien vooraf voor zij die al vroeger ter plaatse kunnen zijn. We dienen wel nog te weten van jullie wie vroeger aanweizg kan zijn. De wedstrijd zelf is dan van zondag 28 april tot en met woensdag 1 mei. Op de laatste dag, 1 mei, stopt de wedstrijd rond de middag zodat we nog op tijd kunnen vertrekken. Meestal zijn we tegen de late avond (rond 22u) thuis.
Alle informatie over de wedstrijd vind je via volgende link.

Er is een leuk hotel/appartementencomplex in de buurt van het strand waar we elk jaar al allemaal samen verschillende kamers gehuurd hebben. De kamers zijn 4 persoons kamers in de residentie MaƩva in Carnac. Reserveren kan via mail naar cko@maeva.com, vermeld zeker ook dat je deelneemt aan de Eurocat en deel uitmaakt van het Belgische jeugdteam.
Laurent en Sebbe zullen ook meegaan naar Carnac met 2 motorboten om jullie zo goed mogelijk te coachen. We begeleiden jullie de ganse dag op het strand en op het water, 's avonds kunnen we, zoals de jaren voordien, niet voor begeleiding zorgen. Zeker voor de jonge kinderen zullen er dus ouders mee moeten gaan.

Om alles vlot voor te bereiden, zouden we jullie graag vragen onderstaand formulier ingevuld terug te sturen indien je interesse hebt om naar Carnac te gaan. Dus ook invullen als je nog niet 100% zeker bent, maar misschien mee gaat.

Deelname Eurocat: ZEKER / NOG NIET ZEKER
Geplande aankomst in Carnac of datum vanaf wanneer je naar Carnac kan vertrekken:

Aantal ouders die mee gaan of kunnen:
Eigen vervoer: JA/NEE
indien ja, vrije plaatsen?:
Trekhaak op wagen: JA/NEE
Logement reeds gereserveerd: JA/NEE
Eventuele nog vrije plaatsen op de kamer?:
Opmerkingen of eventuele reeds gemaakte afspraken:

Gelieve dit voor 29 maart terug te sturen naar laurent@rbsc.be.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven