Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29 maart 2013
Swell Beach Clean Up ( update )

Met 34 waren we om samen te komen in barre omstandigheden , afgelopen zondag . Weliswaar een niet gemakkelijke klus met het strand die deels besneeuwd lag en ook al geruimd was door de technische diensten maar toch was een resultaat 280 kg , met een groot deel olieresten , wat bijna nooit voorkomt bij ons . Bij deze nogmaals mijn dank aan alle deelnemers en dit is voor herhaling eens voor het seizoen . Bij deze kregen we ook felicitaties van hogere kringen :

Geachte heer,
 

Dit kort mailtje om jullie allemaal, organisatoren en deelnemers, van harte te bedanken voor jullie zwerfvuilactie gisteren aan de kust. Dat jullie in dat barkoude weer nog honderden vrijwilligers hebben kunnen optrommelen om deel te nemen aan jullie strandopruimactie, onderstreept jullie fervente engagement voor het (marine) milieu. Voor die inzet wil ik jullie graag feliciteren.

Met vriendelijke groet,

Joke Schauvliege
Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur

 

Zondag Ronde dag

Het barre weer maar toch zonnig is ideaal om jullie boten al te brengen en klaar te maken voor een seizoen die zal knallen , maar natuurlijk is er zondag ook de ronde van vlaanderen ....en indien je dit niet eenzaam wilt volgen zenden wij dit live uit op de club met de nodige commentaar , iedereen welkom

Zondag 7 april Paasgrabbel

Op zondag 7 april organiseren we terug een paasgrabbel , denk nu niet dat de eieren al allemaal zullen geraapt zijn , integendeel , er zullen er nog veel liggen . Alle kinderen tussen 0 en 11 jaar zijn welkom , inschrijven kan via mail zoute@rbsc.be , met de vermelding van naam kindje , telefoon  en leeftijd . Voor oranisatorische redenen gelieve in te schrijven voor vrijdag 5 april , met dank .

Wat doen we allemaal :

- eieren raap , schilderfestijn , pannenkoeken en drankje , prijsuitreiking met tombola voor de hoofdprijs en ook prijs voor alle kindjes .

Ook vrienden en familie welkom

 

150Y

150 jaar na de stichting van onze geliefde ROYAL BELGIAN SAILING CLUB , zijn wij klaar om dit jaar er een feest van te maken met verschillende aktiviteiten . Natuurlijk kunnen al deze aktiviteiten niet doorgaan zonder jullie aanwezigheid , surf snel naar http://www.rbsc.be/nl/21, daar is alles te lezen over alle toffe dingen die zullen komen .

Denk maar aan Admiraal zeilen eind juni , Light Vessel Race dit zelfde weekend met een heus tentendorp aan ons clubhuis Alberta , een knalfuif in het casino van knokke half november , ons boek die is uitgekomen .....

Zoveel leuke dingen , en U als lid mag trots zijn te behoren tot één van de oudste zeilverenigingen ter wereld , als U maar even stilstaat wat er allemaal heeft plaatsgevonden en uitgevonden sedert 1863 ...onvoorstelbaar

Ik hoop dat jullie even enthousiast zult mee doen aan al deze gebeurtenissen

Met deze veel groeten en tot op het strand , vanaf vandaag zijn wij terug officieel open , welkom

Sven en Vero

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven