Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
12 april 2013
Start nieuwe seizoen

 Beste leden en vrienden ,

Eindelijk, eindelijk, eindelijk. Een aantal tapijten zijn reeds geplaatst, het water is terug aangesloten, we zijn reeds een Youth Paasstage verder en het zeewater is reeds gestegen in temperatuur.

Aanstaande zaterdag 13 april om 18h heffen we het glas op een nieuw seizoen. Jullie zijn natuurlijk allen van harte welkom.

0ok dit jaar terug een boordevolle kalender met activiteiten , van trainingen tot raid ( lees uitstappen ) , wedstrijden en ook sociale evenementen.

Hierbij de link naar onze wedstrijdkalender. Gelieve vooraf in te schrijven via deze link!

 

 

Iduathlon 14 april

 Beste sporters, 

Er zijn reeds 400 duathleten ingeschreven. Je kan ze allemaal terugvinden op de "Heroes" pagina, je zal er wel verschillende herkennen. Onder de deelnemers de Europese top waardoor ook diverse televisiekanalen de wedstrijd komen volgen. 

De start wordt gegeven 11h00. 

Om 15h00 volgen we de Amstel Gold Race in onns clubhuis. 

Het drukste moment op het strand bevindt zich tussen 11h00 en 14h00. Zeilen blijft natuurlijk mogelijk, sommige boten gaan langs een ommeweggetje naar het water en voor deze kleine extra inspanning danken wij u voor uw begrip. Wie zeker is van te zeilen kan mij best vooraf een seintje geven. Robby

See you @ the beach.

Contact: info@vzwsportive.be
www.iduathlon.be

Jaarlijkse Algemene Vergadering

 Dit jaar wordt onze Algemene Vergadering van onze club gehouden op 20 april. 

Deze zal plaatsvinden in onze basis in Duinbergen en dit om 16h00. Naar jaarlijkse traditie wordt onze jaarlijkse vergadering gevolgt door receptie en dinner.  Gelieve vooraf een seintje te geven aan Nicky ( nicky@rbsc.be of 050 54 49 03) om uw komst te bevestigen.

Alle leden welkom.

 

Vergeet zeker niet onze 150-jaar-bestaan-activiteiten.


Beste Leden en sympathisanten,

De Royal Belgian Sailing Club bestaat dit jaar 150 jaar. Om dit te vieren hebben wij tal van jubileumevenementen gepland, waaronder ook een speciale editie van de Light Vessel Race en Admiraalzeilen op 28-29-30 juni 2013.

 

Admiraal zeilen (30/6/2013)

Zondag 30/6 vindt het Admiraalzeilen in Zeebrugge en langs het strand van Knokke-Heist plaats. Door de komst van de koninklijke familie zal dit unieke evenement zeker geboekstaafd blijven als een uitzonderlijke gebeurtenis in de geschiedenis van de RBSC.
Dit evenement is open voor zowel de deelnemers aan de Light Vessel Race, alsook alle leden en sympathisanten van de club op alle type vaartuigen. Na de parade zal iedereen gezellig samenkomen in het clubhuis Alberta om samen tijdens de receptie het glas te heffen.

 

 

Genisol Light Vessel Race 150th Anniversary edition (28-29/6/2013)
Onze prestigieuze Light Vessel Race zal voor de gelegenheid terug naar zijn roots gaan, namelijk een lange afstand race van 150 mijl waarbij er rond de “lichtschepen” zal worden gevaren. Heel wat nationale en internationale toppers hebben reeds hun deelname bevestigd. Om de deelnemers te kunnen volgen zullen alle jachten uitgerust worden met een “Yellowbrick tracking device”. Om de 15min zal in “real time” hun positie op een kaart te volgen zijn

Inschrijven zal zeer binnenkort mogelijk zijn via de speciale Light Vessel Race website. Meer info volgt.

Deze unieke evenementen steunen?
Voor deze fantastische evenementen zullen wij een mooie programmafolder uitgeven die we in alle zeilclubs, jachthavens & Toerismebureaus langs de Belgische kust zullen plaatsen en ook aan alle deelnemers zullen uitdelen. Voor deze unieke gebeurtenis willen wij u als ondernemer - sympathisant de kans geven om op deze manier reclame te maken voor uw zaak of onderneming.

Noteer alvast in uw agenda:

Het Casino van Knokke wordt op 16 november 2013 DE place to be, want dan organiseren wij er onze "150th Anniversary Night". Naast een luxe diner zal er achteraf ook een waanzinnige party zijn met onder andere de top coverband Cookies&Cream. SAVE THE DATE!!!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven