Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
03.05.2013
Zilver en brons tijdens Eurocat

Het waren zeer moeilijke omstandigheden tijdens de Eurocat in Carnac van zeer weinig tot extreem veel wind. Onze jeugdleden hebben allemaal ontzettend hard gestreden en fantastische resultaten weten neer te zetten.

August en Thomas haalden zilver en Arnout en Klaas brons in de sterke F16 klasse!
Aurelie en Emma behaalden in de C3 klasse een eerste plaats in de eerste manche, maar konden deze jammer genoeg niet bijhouden tijdens de manches met zeer sterke wind.

Ook proficiat aan alle andere jeugdleden die zeer sterk vaarden.

Alle uitslagen zijn hier te bekijken.

Onze foto's kan je op de RBSC site terug vinden onder de Youth sectie via volgende link.

Lang weekend 9 - 12 mei

Graag licht ik jullie even de planning toe voor het lange weekend van 9 - 12 mei:

DRAGOONS:

Voor jullie staat er op zondag 12 mei een trainingswedstrijd gepland in Duinbergen. We spreken af om 10u op het strand.
Willen jullie andere dagen van dit weekend ook gaan zeilen? Geen enkel probleem, laat even iets weten op voorhand aan Laurent zodat hij weet dat jullie komen. Jullie mogen de Dragoons zeker gebruiken, hoe meer hoe liever! Het enige wat we vragen is van ze in perfecte staat en zoals je ze gekregen hebt terug te zetten!

C3:

Op de kalender stond er voor 11 - 12 mei nog op dat het wedstrijd of training was. We hebben beslist om aan de wedstrijd in het Sycod deel te nemen! Via volgende link kan je inschrijven op de Koksijde Multihull Cup.
Als de meteo het toelaat zouden we de boten graag over zeilen vrijdagnamiddag 10 mei van Duinbergen naar het Sycod! Zondagavond 12 mei varen we de boten dan over van Sycod naar de KYC zodat de boten daar klaar zijn voor het Belgische Kampioenschap.
Heen en weer tussen Knokke en Koksijde kan met het RBSC busje, gelieve te laten weten als je mee wil rijden en welke dagen je mee wil.

Wie doet er mee 11 & 12 mei?
Wie vaart er mee over 10 mei?
Indien we niet kunnen varen, wie zijn ouders kunnen rijden met een trailer?

Vrijdagvoormiddag 10 mei zijn we ook nog op zoek naar schippers om mensen eens mee te nemen op een catamaran met de boten van de club, ben jij vrijdagvoormiddag ook vrij en bereid om te helpen?

F16:

Op jullie kalender stond deze wedstrijd met een vraagteken omdat we weten dat velen onder jullie al druk aan het studeren zijn.
Kan je toch deelnemen: graag! Programma en vragen is dan idem als voor de C3 groep, gelieve ons zeker op de hoogte te houden!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven