Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
3 mei 2013
Zondag 5 mei training

Beste leden en vrienden ,

 

komende zondag houden we hier in onze basis van het Zoute een training voor iedereen , misschien wel het moment om de knoop door te hakken en wat te zeilen . Het doel is een training te doen dwz wij leggen een parcours uit en geven wat starten , met de nodige vlaggen maar er worden geen resultaten gemaakt . Het is louter met het oog om iedereen de kans te geven wat bij te schaven of om voor de eerste keer wat startjes te nemen . Dit vraagt een kleine organisatie qua boeien en motorboten en daarvoor is het aangenaam indien jullie ook mee het water op komen , nadien kan nog altijd worden bijgepraat op het strand . Inschrijven kan je via de site www.rbsc.be onder de rubriek wedstrijden .

Praktisch :

- afspraak op de club om 13u30 voor een briefing , dus de boten zouden al moeten zijn opgetuigd

- rond 14 u , de tijd dat wij het water op gaan , zouden we de eerste start geven , we zorgen voor een klein parcours zodanig we meerdere starten kunnen doen .Ik vermoed einde rond 16h30

- startboot zal triton zijn , onze oranje rescue boot

- boeien zullen oranje zijn , en startboei zwart

- begeleiding tritonette

Voorafgaand op zaterdag avond doen we onze eerste bbq , inschrijven kan via sms op het nummer 0475928005 , inschrijven kan tot 12 u zaterdag .

Hopelijk kunnen we met het zonnige weer eindelijk van start

groeten

sven

 

Zondag: na het optrekken van het ochtendgrijs wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Eerst kans op nevel of mist, later goed zicht. Maxima rond 15°C. Matige wind (4) uit WZW, 's avonds afnemend tot zwak à matig (2-3) uit veranderlijke richting.

 

 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven