Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
22.05.2013
Komende activiteiten

Afgelopen weekend hebben we het Open BK Multihull gevaren in Koksijde. Proficiat aan alle jeugdzeilers: jullie hebben weer sterk gevaren! De resultaten zijn via deze link te bekijken.

Lees onderstaande mail voor jouw categorie even goed door, het is zeer belangrijk voor de planning!

KOMENDE ACTIVITEITEN:

DRAGOONS:

Dit weekend staat er niets gepland! Op een vroegere kalender stond de Zeeschelde gepland op 25 mei, maar deze is verplaatst naar 1 juni.
Op zaterdag 1 juni kunnen jullie dus deelnemen aan de Zeeschelde, we vertrekken met de Dragoons vanuit Duinbergen. Vergeet zeker niet in te schrijven via volgende link. Nadien wensen we jullie veel succes met jullie examens en zien we elkaar terug het weekend van 29 en 30 juni voor een training en het Admiraalzeilen op zondag.

We zijn ook al gestart met de planning voor het WK Dragoon in Travemunde eind juli. Kunnen jullie me onderstaande vragen even ingevuld terug sturen? Zo weten we bijvoorbeeld voor hoeveel mensen we logement etc. moeten zoeken.

Eigen vervoer?
Kan trailer meenemen?
Geplande vertrekdatum / kan vertrekken vanaf?
Reeds eigen logement?
Ouders die meegaan?

C3:

Dit weekend staat er niets gepland!
Op zaterdag 1 juni kunnen jullie dus deelnemen aan de Zeeschelde. Vergeet zeker niet in te schrijven via volgende link.
Nadien wensen we jullie veel succes met jullie examens en zien we elkaar terug het weekend van 29 en 30 juni voor een training en het Admiraalzeilen op zondag.

Begin juli staat ook het WK SL16 gepland in Pyla sur Mer van 30 juni tem 5 juli. Sebbe gaat mee voor de coaching en begeleiding.
Als je geen SL hebt, heeft de organisatie enkele SL's ter beschikking voor 50€ per dag. Mail naar laurent@rbsc.be als je een aanvraag wil doen voor een huurboot om aan het WK deel te kunnen nemen.
Interesse om mee te gaan naar Pyla sur Mer? Gelieve onderstaande even terug te mailen zodat we alles kunnen organiseren:

Eigen vervoer?
Kan trailer meenemen?
Heeft eigen logement?

F16:

Hopelijk zijn jullie allemaal al massaal aan het studeren geslagen zodat jullie een zorgeloze 3 maanden zomervakantie tegemoet kunnen gaan!
Voor zij die nog niet moeten studeren, is er dit weekend de Gaastra North Sea Series in Duinbergen. Vergeet je zeker niet in te schrijven via volgende link.

We zijn ook al gestart met de planning voor het WK F16 in Travemunde eind juli. Kunnen jullie me onderstaande vragen even ingevuld terug sturen? Zo weten we bijvoorbeeld voor hoeveel mensen we logement etc. moeten zoeken.

Eigen vervoer?
Kan trailer meenemen?
Geplande vertrekdatum / kan vertrekken vanaf?
Reeds eigen logement?

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven