Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Uitstap komende zaterdag

 Beste vrienden en leden , 

komende zaterdag spreken ze van fantastisch weer , leuke temperaturen en voor de wind ziet er ook schitterend uit . Het doel deze keer weer , en dit om geen complicaties te hebben , is zeilen in vrienden verband richting Nederland om daar een stop over te doen , gezellig te eten ( in de zon ) en dan terug huiswaarts te keren . Deze keer zou ik graag willen stoppen in www.beachhouse25.nl , een leuke tent op het strand en blijkbaar nog lekker ook en niet duur . Vertrek ten laatste om 11u voor of op de beachclub van het zoute , daar wij deze mensen niet willen overrompelen graag jullie bevestiging via de site op de rubriek wedstrijden www.rbsc.be , onder de naam Raid 1 . 

Dit is nu al meerdere keren dat wij dit doen , en steeds leuk en gezellig , een ware uitstap met de cata's onder begeleiding , U komt toch ook ?

Voor de nog meer culinaire kandidaten is er ook mogelijkheid om in te schrijven op de bbq 's avonds in de club van het zoute , dit liefst via mail reserveren op zoute@rbsc.be 

sportieve groeten 

sven en co 

Admiraal zeilen 30 juni

 Beste leden , 

U weet het, misschien al , maar op zondag 30 juni is er een parade (Admiraal zeilen )  voorzien voor de kust van Knokke , dit in het kader van ons 150 jaar bestaan , een gebeurtenis die niet te missen valt . Hierbij is een hele organisatie aan verbonden , en na deze gebeurtenis zijn alle leden van de club welkom in de Alberta voor een gezellig samenzijn met hapje en drankje . In het bijzijn van Prins Philippe en Prinses Mathilde zal er ook een parade plaatsvinden voor de Alberta maar deze is enkel voor de grotere zeil en motorjachten . 

Nu is het zo dat er al een 50 tal boten zijn ingeschreven maar we missen nog enorm veel cata zeilers , surfers , kiters , dinghie zeilers ..om deel te nemen voor de kust van Knokke , het is een korte parade maar toch de moeite waard .

De hele organisatie is omschreven op de NOR , op de rubriek wedstrijden op onze site , daar deze nogal veel tekst vergt zal ik jullie dit zelf laten lezen . Maar voor ons heel belangrijk ....jullie aanwezigheid !! 

Schrijf jullie ook in via onze site , het is een mooie zondag , examens zijn gedaan en voor velen begint de vakantie ..wat kunnen we nog meer wensen 

meer nieuws volgt nog 

sportieve groeten 

Team RBSC 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven