Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18/6/2013
Clinic 22 juni, Overleg met FOD 23 juni, Midsummer Bike Ride 21 juni 2013
Catamaran Clinic 22 juni

 
Komende zaterdag organiseert de club , speciaal voor al onze leden een multihull clinic gegeven door Patrick Demesmaeker, Laurent Verbeeck en Koen Cleeren. Dit is de uitgelezen kans om al jullie vragen betreffende jullie boot beantwoord te krijgen , jullie zullen alle tips en tricks meekrijgen betreffende het catamaran zeilen . Dit is dus werkelijk een uitgelezen aangelegenheid en wij hopen dan ook dat er velen onder jullie hier aan deelnemen . De voorbije edities waren heel leerrijk , dus mis deze kans niet !

Dit is van 10h tot 18h voor elk type catamaran en voor elk niveau.

 

Inschrijven kan via volgende link

 

MSR

Aanstaande vrijdag, 21 juni is de langste dag van het jaar. Zonsondergang is om 22h06. We gaan hiervan profiteren! We plannen om 19H30 het vertrek op de zeedijk in Duinbergen voor een gezellige fietstocht. Het is voor alle niveau's. Het vooropgestelde parcours zal 25 35 of 55km zijn. We zijn dus voor donker terug en is het vanzelfsprekend dat lichtjes overbodig zijn. Achteraf is er spaghetti voorzien, hiervoor is het echter wel nodig zich in te schrijven.(mail: duinbergen@rbsc.be )Voor de rit op zich is er geen inschrijving nodig. Momenteel zijn er een veertigtal enthousiaste deelnemers, vorig jaar waren we met een zeventigtal.

Hierbij de link naar de beelden van vorig jaar: VIDEO MSR 2012

In tegenstelling met vorig jaar, waar enkel MTB's waren, kan je dit jaar met om het even welke fiets deelnemen.

 

 

Overleg Federale Overheidsdienst. 23 juni 2013

Op zondag 23 juni om 11h in Duinbergen staat er een overlegsessie op het programma mat Deheer Eric Hiele, Hoofdscheepvaartdeskundige, FOD Mobiliteit en verkeer om naar een meer actuele wetgeving te gaan voor onze sporten. De huidige wetgeving dateert van maart 1966. Alle RBSC leden zijn welkom.  

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven