Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
27 juni 2013

Beste Leden,
Beste ouders,

De zomervakantie is nu meer dan dichtbij, noch minder dan 2 dagen en het is voor de kinderen zover. Goed nieuws is dat ze voor de eerste week al mooi weer voorspellen, nu … eerlijk gezegd is dit maar normaal na zo’n voorjaar. Het belooft een zeer leuke start te worden komende weken met een zeilschool die de eerste 2 weken volgeboekt is met 60 kinderen.

Voor komend weekend benadruk ik nog eens graag dat we met de club een volledig weekend ons 150 jaar zullen vieren. Het hoogtepunt is de parade in Zeebrugge dat bijgewoond zal worden Prins Filip en Prinses Mathilde.

Graag laten wij U terug weten dat we starten met het woensdagavondzeilen op 3 juli. Wij hanteren terug de zelfde formule als de vorige jaren. Zeilen begint rond 18u en kan tot rond 20u. Wie daarna graag iets blijft eten is steeds welkom. De eerste woensdag starten we met onze gekende BBQ’s. Reserveren ( teun@rbsc.be )voor de maaltijd kan tot dinsdagmorgen 2 juli. Kostprijs voor deze zeer uitgebreide BBQ is 22€/persoon.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.
Graag kijken we er naar uit om ons record van 65 zeilers op een woensdagavond te doen sneuvelen.

Nog enkele plaatsen zijn vrij tijdens de zomerscholing te Heusden. Inschrijven kunnen jullie via de website van de club. Voornamelijk de middelste weken van de zomer is er nog plaats. We hebben op vandaag al 404 inschrijvingen. Dit zijn er al 17 meer dan vorig jaar en de inschrijvingen blijven binnenkomen.

Hopelijk tot zeer binnenkort!

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven