Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
1 JULI 2013
VERANDERING DATUM WOENSDAGAVONDZEILEN DOOR SLECHT WEER NAAR DONDERDAG

Beste Leden,
Beste ouders,

De viering 150 jaar RBSC zit er op en was een groot succes volgens wat we van onze leden mochten horen. Vele jachten, motorjachten, cata’s, dinhies en kiters hebben deel genomen aan de parade. Ook het bezoek van Prins Filip en Prinses Mathilde is niemand ongemerkt voorbij gegaan met een voltallige persaanwezigheid.

Het woensdagavondzeilen wordt voor één keer UITZONDERLIJK VERPLAATST NAAR DONDERDAG 4 JULI. Dit is omwille van het slechte weer dat men voorspelt op woensdagavond. 14°C en regen zijn niet de ideale ingrediënten voor een gezellige zeilavond. Donderdagavond voorspellen ze een 22°C en droog met zon.


Zeilen begint rond 18u en kan tot rond 20u. Wie daarna graag iets blijft eten is steeds welkom. De eerste donderdag starten we met onze gekende BBQ. Reserveren (teun@rbsc.be)voor de maaltijd kan tot woensdagmorgen 3 juli. Kostprijs voor deze zeer uitgebreide BBQ is 22€/persoon.


Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.


Graag kijken we er naar uit om ons record van 65 zeilers op een woensdagavond te doen sneuvelen.

Nog enkele plaatsen zijn vrij tijdens de zomerscholing te Heusden. Inschrijven kunnen jullie via de website van de club. Voornamelijk de middelste weken van de zomer is er nog plaats. We hebben op vandaag al 409 inschrijvingen. Dit zijn er al 22 meer dan vorig jaar en de inschrijvingen blijven binnenkomen.

Hopelijk tot zeer binnenkort.
Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven