Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17 juli 2013
Zwin Race 2013 op 21 juli

Beste vrienden en leden ,

Momenteel zijn we met 24 boten ingeschreven (in 2012 waren we met 64 )...nog wat weinig voor zulke mooie dag in het verschiet , dus wacht niet te lang om in te schrijven voor deze unieke leuke wedstrijd :

21 juli 2013 zal de geschiedenis ingaan als de dag van troonwissel alsook onze nationale feestdag , maar kan ook herinnerd worden indien men de Zwin Race 2013 meevaart .

Deze wedstrijd , in het teken van vriendschap en sportiviteit , is al decennia een vaste waarde voor onze club . Open voor alle type boten , starten we voor Knokke om dan een leuke aangename baan te varen richting het Zwin .

Dit jaar zal ook een special worden : omwille van de verzanding in het Zwin en het tij hoog zal zijn bij aankomst zullen wij hoogstwaarschijnlijk ons buffet houden aan de Belgische kant , ook misschien uit respect voor ons klein geliefd landje ....

Voor de organisatie van wedstrijd en buffet is het aangenaam te weten met hoeveel we zijn , dus inschrijven via de site www.rbsc.be , onder de rubriek wedstrijden is leuk voor ons en gemakkelijk voor jullie bij het aanmelden op ons secretariaat voor de aanvang van de wedstrijd .

Laten we er weer een mooie dag van maken en tot op het strand

Team RBSC

sven

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven