Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
25 juli 2013

Beste Leden,

Nog steeds kunnen we genieten van prachtig zomerweer met zelfs zeer hoge temperaturen. Met een 55 zeilers kunnen we wederom terugblikken op ongelooflijke mooie avond. Persoonlijk kan ik niet genoeg benadrukken dat deze avonden dankzij de steun van alle monitoren te Heusden zo gezellig verlopen. Ook onze zeilschool kent dit jaar terug een mooie groei en heeft de traditionele rustige week van de Gentse Feesten doorbroken. Ik heb ook enkele foto's gemaakt gsiterenavond. Deze kan U bekijken via de link.

Volgende week is er uiteraard terug het woensdagavondzeilen van 18u tot en met 20u. Nadien is er een Scampi gerecht voorzien.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 30 juli indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 17€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven