Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
8 augustus 203

Beste Leden,


Het weer zit voor het eerst een beetje tegen en onterecht hebben we al het gevoel dat dit waarschijnlijk zo zal blijven. Na gisteren een zeer regenachtige dag heb ik vandaag terug de eer een newsletter te schrijven onder een blauwe hemel. Met 23°C die ze vandaag terug vorspellen zullen we terug kunnen genieten met volle teugen. Het woensdagavondzeilen bleef gisteren gelukkig bespaart van een groot deel regen. Wel waren er minder boten op het water en bleven we steken op 30 deelnemers. De Ribbetjes nadien smaakten de aanwezigen volgens wat we enthousiast mochten aanhoren.

Volgende week is er uiteraard terug het woensdagavondzeilen van 18u tot en met 20u. Nadien zijn er Mosselen (1.3kg) voorzien. Ze voorspellen terug mooi weer en langzamerhand gaan we terug naar 25°C en meer.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 13 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 23€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.
Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven