Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
13 augustus 2013
ING Zoute cup augustus

Beste vrienden en leden ,

Komende vrijdag gaat onze ING Zoute cup door, met als afsluiter een diner in de Knock Out café, steeds een leuke wedstrijd. Momenteel zijn we met een kleine 30 boten maar de organisatoren moeten morgen al weten met hoeveel we komen eten , daarom vraag ik jullie indien je zou meedoen om zich in te schrijven op onze website (indien nog niet gebeurt ), ook vrienden en partners zijn welkom op het diner, deze kun je invullen ook in het inschrijvingsformulier (totaal aantal voor diner), bedankt alvast !

De ING Zoute cup , gaat dit jaar door op 16 augustus, voor de meesten een vrije dag . Weliswaar is de wedstrijd over één dag op vrijdag met prijsuitreiking op de club en  met als afsluiter op vrijdag avond terug een diner in de Knock Out café . Op zaterdag zal er een fun wedstrijd gevaren worden die niet meer meetelt voor de race , weliswaar indien vrijdag niet kan worden gezeild word dit verplaatst naar de zaterdag maar diner blijft op vrijdag avond .

Dit jaar hebben we dan ook gekozen om deze te laten doorgaan op een iets latere datum want met alle festiviteiten in en rond Knokke in de eerste 15 dagen is dit natuurlijk wat aangenamer . Daarom rekenen we dan ook op jullie deelname, en kan men inschrijven op onze site.

We kregen alvast een mooie lijst van de prijzen die al zullen worden uitgedeeld en het loont de moeite, zie onder voor een overzicht .

Vele sportieve groeten

Robby en Sven

1 WE Thalasso St Malo

2 vélos électriques Velicks

6 coupes
85 assiettes Zoute Cup

20 montres Ice Watch

10 x 10 entrées UGC

10 x 2 champagne offerts par ING

40 serviettes plage Caméléon
4 bons d'achat Caméléon de 100 euros

Bougies Baobab 6 coffrets Privilège

2 cartons de 6 cava Barza

16 magnums de vin Gris-Blanc de Gérard Bertrand

8 champagne offert par ING

 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven