Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
15 augustus 2013

Beste Leden,

Een mooie woensdagavond onder een stralende hemel hebben we terug achter de rug. Helaas is de wind naar het einde helemaal gaan liggen. Ik vermoed dat deze dan ook zin had in de mosselen. Er komen nog twee weken aan dat we het woensdagavondzeilen organiseren. Wij hopen dan ook het record van 65 zeilers te kunnen breken met jullie steun.

Het zeilen is zoals steeds van 18u tot en met 20u. Nadien is er Paella voorzien. Ze voorspellen terug mooi weer en langzamerhand gaan we terug naar 25°C en meer.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 20 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 20€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.
Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven