Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19 augustus 2013
Volgende Activiteiten

Er staan nog twee heerlijke wedstrijden op het programma:

  • D.I.Y-cup: Een solowedstrijd op 24 augustus. Na de prijsuitreiking kun je aanschuiven aan tafel in het clubhuis (Zoals steeds moet je daarvoor reserveren). Inschrijven doe je zo.
  • Clubkampioenschap: Een wedstrijd waar alle boten van onze kustbasissen op het water gaan, met daarna een gezamelijke prijsuitreiking en diner in het Zoute op 28 september. Je kunt je hele team optrommelen en er is ook een klassement voor de solozeilers. Inschrijven kan je hier.

Met plezier herhalen we nog eens dat alle deelnemers tijdens de prijsuitreiking van elke wedstrijd kans maken op een gratis ticket voor onze geweldige Anniversary Night op 16 november in het Casino van Knokke.

Blader of swipe enkele bladzijden verder in je agenda en zet een kruisje op 16 november (en misschien ook eentje op 17 november, je weet hoe dat gaat met die feestjes) voor onze Anniversary Night. Het volledige programma vind je hier.

Je kunt ook je bedrijf laten blinken op deze spetterend nacht. volg de link of neem contact op voor meer informatie.

Parkeerbeleid rond de jachthaven

We willen jullie graag nog eens wijzen op het parkeerbeleid rond de jachthaven. Aangezien er reeds heel wat parkeerboetes uitgeschreven zijn doordat het parkeerbeleid niet duidelijk is voor iedereen.

Personenwagens: Rederskaai en Graaf Jansdijk.
Lichte vracht: Witte Bankstraat.

 

Baggerwerken

Net als vorig jaar zal er dit najaar weer gebaggerd worden. Dit keer zijn de pontons C-D-E-F-G-H aan de beurt. We zullen dus al deze pontons loskoppelen en wegleggen.
Omwille van die baggerwerken vragen we dat wie een zomerligplaats heeft op 15 oktober zijn plaats vrijmaakt.

Wie hier voor de winter blijft zal moeten verplaatsen naar de bezoekersteiger om daar langszij aan te meren. we zullen een plan opmaken hoe dat geregeld wordt, meer info volgt nog.

Voor wie de voorkeur geeft aan stalling op het droge, kun je uiteraard in Langerbrugge terecht bij Wojciech.

code augustus

Code voor augustus:   8888 (+belletje)
Code voor september: 1863 (+belletje)

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven