Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
22 augustus 2013

Beste Leden,

Maar één keer staat het woensdagavondzeilen meer op het programma deze zomer. De laatste woensdag (28 augustus) is meestal de moment om ons record van 65 zeilers te verbreken. Wij kunnen dit niet zonder jullie! Daarom hopen wij dat jullie zeer talrijk zullen deelnemen aan die editie. Ook zoals steeds voorzien wij een eiland in het midden van het meer waar een apero kan gedronken worden. Nieuw dit jaar is een DJ (Jetleg) dat zal komen als afsluiter. De sfeer zal er zeker en vast terug goed inzitten!

Het zeilen is zoals steeds van 18u tot en met 20u. Nadien is er Irish entrecote voorzien.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 27 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 22€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven