Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
2 september 2013
Gezelligheid en méér gezelligheid

De grootste drukte is voorbij, maar dat wil zeker niet zeggen dat het vaarseizoen erop zit. September biedt meestal nog heel aangename watersportcondities. Het zeewater bereikt zijn hoogste temperatuur van het jaar. Dus trek er zeker nog eens op uit tijdens het weekend of op een snipperdag, ik zal dat in elk geval doen!
Je kunt ook nog enkele weken oefenen om helemaal klaar te staan voor ons Clubkampioenschap: Gaat dit jaar door op 28 september, dit met onze 3 kustbasissen samen. Het diner met prijsuitreiking is in het zoute.

Inschrijven is zoals steeds via de site. Je kunt met je crew inschrijven, maar je kunt ook solo deelnemen. Links op de pagina kun je inloggen met naam en lidnummer en 2 klikken later ben je ingeschreven!

Je hoeft helemaal niet deel te nemen aan de wedstrijd om in te schijven voor het diner. Wil je erbij zijn, deel uitmaken van de gezellige drukte en genieten van de clubsfeer, schrijf je dan in voor het diner.

Meer gezelligheid: Op hetzelfde elan van dineren en feesten gaan we verder om ons 150 jarig bestaan te vieren op 16 november in het Casino van Knokke. Dit mag u allemaal verwachten.

 

Feesten in Stijl

Om deze festiviteiten in stijl te ondergaan, hebben we heel wat gadgets in onze webshop. Een mooie das of een stijlvol horloge, een unieke polo of jas van Gaastra. Laat je maar gaan.

Wat de horloges betreft, de beperkte oplage (slechts 50 genummerde exemplaren) is aan het slinken. Dus als je er nog een wil, zou ik niet te lang wachten. Je kunt ze bezichtigen op een van de basissen.

VHF 23

De havenmeester is bereikbaar sinds deze zomer bereikbaar op kanaal 23.

Code september

De code voor september wordt 1863 (+ belletje)

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven