Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
6 september 2013
Get your tickets now!

Ter gelegenheid van haar 150 jaar bestaan nodigt de Royal Belgian Sailing Club al haar leden en sympathisanten uit op 16 november 2013 voor een spetterende “RBSC 150th Anniversary Night” in het Casino van Knokke-Heist!

We zijn kosten noch moeite aan het sparen om er een onvergetelijke avond van te maken. Naast de gebruikelijk aperitieven zal Duvel zorgen voor een speciaal bieraperitief, de catering zal verzorgd worden door L'envie en na al de lekkers zullen we de beentjes losgooien met verschillende muzikale acts: Sakso, DJ Nicolas Decoster en natuurlijk de affiche van de avond Cookies&Cream!

Niet te missen afsluiter van ons feestjaar!!
Tickets zijn vanaf dit weekend te koop op alle RBSC basissen!! Prijs Dinner+ Afterparty = 85€. Enkel Afterparty = 20€. (Wij trachten om personen die bij elkaar horen ook samen te laten zitten, gelieve dan ook bij aankoop van uw kaarten te laten weten met hoeveel personen u in totaal aan dezelfde tafel wenst samen te zitten)

Naast onze structurele sponsors ( Land Rover, Vivium, Gaastra, BMC, Mcdonalds & DUO) wensen we ook de event sponsors van onze Anniversary Night te bedanken:
Knokke-Heist
Altead Devriendt
Cofely Fabricom
Ralet
Delphis
Duvel
Catacare
Passion Knokke-Heist
Huysman Verzekeringen
Marine yachting Center
Meubili
Petercam
Prokorn - Zeelandia
Tytgat
Cycleur de luxe
X-trend

Hopelijk tot dan,
RBSC Team.

Duo
Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven