Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
13.09.2013
Belgian Youth Championship Mutlihull

Nogmaals proficiat aan alle Youth RBSC deelnemers afgelopen weekend. Jullie hebben het super goed gedaan en wisten maar liefst 7 van de 9 podiumplaatsen in te nemen!

Het catamaranzeilen zit bij de jeugd duidelijk in de lift met 96 deelnemende jeugdzeilers afgelopen weekend. Het is ook jullie verdienste dat we met ons Youth RBSC Racing Team andere jeugdzeilers en clubs motiveren om ook deel te nemen aan het jeugd catamaranzeilen in Belgiƫ.

Volgend jaar is de organisatie van het Belgian Youth Championship Multihull weer bij ons. Laat ons er allemaal voor zorgen dat we in 2014 de kaap van 100 zeilers overschreiden!

Foto's van afgelopen weekend zijn hier te bekijken. De resultaten zijn hier te bekijken.

Dutch Dragoon Cup / ook voor C3

De Dutch Dragoon Cup wordt op 5 en 6 oktober gevaren op het Veerse Meer. Tijdens deze unieke wedstrijd mag er tijdens de manches ook gecoached worden. 's Avonds wordt er ook voor de nodige animatie gezorgd van de organisatie en alle jeugdzeilers slapen samen in een boerderij in de buurt van het Veerse Meer. Een super leuk weekend dus!

Alhoewel de naam doet vermoeden dat het enkel voor Dragoons is, mogen de C3's ook deelnemen aan deze wedstrijd.
Inschrijven kan je al doen via volgende link.

Alhoewel het Veerse Meer helemaal niet ver is, 1 uurtje rijden vanuit Knokke, moeten de boten wel tot daar geraken en terug.
Graag dus antwoord per mail op volgende vragen om de organisatie vlot te kunnen voorbereiden.

Ik neem deel samen met of nog geen zeilpartner?
Ouders die kunnen rijden met trekhaak in heen en/of terug gaan?

De ouders dienen niet ter plaatse te blijven! Laurent zorgt voor de begeleiding en blijft het ganse weekend bij de jeugd. 

Belgian Youth Ranking 2013 C3

Op de site van de Belgian Multihull Association kunnen jullie al een voorlopige tussenstand vinden van de Youth Ranking voor de C3's van dit jaar. Hier is de link.

Het is dus best spannend aan de top! Momenteel is er nog geen aftrek manche dus de volgende 2 wedstrijden zullen alles beslissen...
De schipper die eerste eindigt in de Belgian Youth Ranking mag ons land vertegenwoordigen op de volgende Isaf Youth Worlds die in 2014 in Portugal doorgaan.

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven