Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
24 september 2013
Get your tickets now!

Ter gelegenheid van haar 150 jaar bestaan nodigt de Royal Belgian Sailing Club al haar leden en sympathisanten uit op 16 november 2013 voor een spetterende “RBSC 150th Anniversary Night” in het Casino van Knokke-Heist!

We zijn kosten noch moeite aan het sparen om er een onvergetelijke avond van te maken. Dresscode = Stadskledij (geen jeans). Naast de gebruikelijk aperitieven zal Duvel zorgen voor een speciaal bieraperitief, de catering zal verzorgd worden door L'envie, na al dat lekkers zullen we de beentjes losgooien met verschillende muzikale acts: Sakso, DJ Nicolas Decoster en natuurlijk DE affiche van de avond Cookies&Cream!

Niet te missen afsluiter van ons feestjaar!!

Tickets zijn nu te koop op alle RBSC basissen & Online!! Prijs Dinner + Afterparty = 85€. Enkel Afterparty = 20€. (OPGELET: Indien u een persoonlijke tafel wenst te reserveren, er zijn tafels van 10 à 12 personen beschikbaar. Voor kleinere aantallen zullen wij er uiteraard ook voor zorgen dat jullie samen zitten. Het allerbelangrijkste is dat jullie ons iets laten weten!)

Bij specifieke vragen of wensen gelieve contact op te nemen met Nicky@rbsc.be

TICKETS ONLINE KOPEN

Hopelijk tot dan,
RBSC Team

Duo
Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven