Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
25 september 2013
Club Kampioenschap

Al 32 cata's en 8 jachten ingeschreven via de site ? U ook ?

Onze grootste en mooiste wedstrijd onder alle leden van de club is op 28 september, nl het clubkampioenschap 2013, onze  basis Het Zoute is gastheer. Op het water is dit een samenwerking van al onze basissen. De wedstrijd is open voor alle jachten, alsook voor onze vrienden met alle types catamaran. Deze twee worden weliswaar verdeeld over het water met verschillende parcours, zodat niemand last heeft van de één of de andere. 's Avonds sluiten we af op de basis Het Zoute met een prijsuitreiking en uiteraard een bbq en fuifje. Op voorhand inschrijven is natuurlijk leuk voor ons, organisatoren, via onze site www.rbsc.be, onder de rubriek wedstrijden. Inschrijven en betalen is mogelijk in al onze basissen van de kust vanaf 9u30 in de beachclubs en vanaf 9u in Zeebrugge .

Ook vrienden of partners van zeilers kunnen meegenieten van de bbq , maar dan liefst een mailtje naar zoute@rbsc.be op voorhand aub

Hopelijk mogen we jullie met velen verwelkomen !

Sportieve groeten

sven

Haal deze jongedame in huis!

Op 16 november organiseert de club in het casino van Knokke een heus bal voor alle RBSC leden en vrienden , een groot feest om onze club in de bloemetjes te zetten , maar natuurlijk ook U zelf . Vooraf is er natuurlijk een diner voorzien met beperkte plaatsen en dit in samenwerking met Brouwerij Moortgat en traiteur L'envie .

Tickets voor RBSC 150th Anniversary Night zijn vanaf nu te koop op alle RBSC basissen!!

Prijs Dinner+ Afterparty = 85€.

Enkel Afterparty = 20€ VVK (ADD: 25€).

Niet te missen afsluiter van ons feestjaar!!!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven