Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
07.10.2013
Championsdiner en Youth Games

Deze zaterdag 12 oktober zetten we onze clubkampioenen in de bloemetjes op de championsdiner! Iedereen die wedstrijden gewonnen heeft (veel jeugd dus :-) ) wordt uitgenodigd door de RBSC op de diner van zaterdagavond. Anderen zijn uiteraard ook welkom om mee te dineren en vieren!

Overdag houden we onze Youth Games: een leuke wedstrijd onder ons met een aangepaste formule. We spreken af om 10u in Duinbergen op het strand.

RBSC 150th Anniversary Night / Special Youth kaarten

Jullie hebben waarschijnlijk al gemerkt dat we op 16 november onze RBSC 150th Anniversary Night vieren. Het wordt een feest om niet te missen met een galadiner en een ongelooflijk feest achteraf met Saxo en DJ Nicolas Decoster en als hoofdact een optreden van Cookies & Cream. Voor zij die Cookies & Cream niet kennen, al een voorsmaakje via deze link.

Er zijn 2 soorten van kaarten te koop voor die avond: 85€ voor het diner en feest achteraf of 20€ enkel de party. De kaarten voor de diner zijn gelimiteerd en vliegen de deur uit, bestel dus snel je tickets via volgende link of op de basissen om erbij te zijn. Er zijn tafels van 10 à 12 personen beschikbaar, wensen jullie dus een tafel te vormen samen met andere jeugd en/of ouders, laat het weten via mail aan nicky@rbsc.be.

Na de diner volgt dan de onvergeetelijke, megacoole, niet te missen, #yolo, weetikveelwatnogallemaal party. Maar een feest zonder (jeugdig :-) ) volk is uiteraard geen feest, dus hiervoor rekenen we ook op jullie! Dit is de unieke kans om al jullie vrienden en kennissen uit te nodigen om onze club te leren kennen tijdens een leuk feest. We hebben hiervoor een speciale formule bedacht voor jullie, jeugdleden, om kaarten te kunnen verkopen en er zelf ook iets aan te hebben!
Jullie kunnen speciale Youth pakketten van kaarten voor de Party krijgen in een special van 5 + 1 gratis. Per 5 kaarten die jullie dus verkopen hebben jullie 1 extra kaart extra voor bv. jezelf, het mooie meisje/jongen uit de klas die je wil uitnodigen, door te verkopen voor drankbonnetjes of nog andere creatieve doeleinden...
Om jullie te helpen bij jullie verkoop hebben we ook foldertjes gemaakt en posters die jullie kunnen uitdelen, ophangen op school etc.
Laurent zal nu zaterdag naar de Youth Games en Championsdiner ook al kaarten en posters meenemen zodat jullie al paketten van kaarten mee kunnen nemen.

Ahja, en dan nog het laatste, haal uw chique schoenen maar al uit de kast om ze op te blinken want het is in kostuum (stadskledij, geen jeans) te doen hé :-)
 

Zeilen herfstvakantie

Nog 2 weken school en het is alweer vakantie voor jullie!
Op de kalender hadden we voor de Dragoons en C3 al aangeduid dat we graag iets zouden doen, maar met nog een hoop vraagtekens.
We stellen jullie voor om in Duinbergen te zeilen maandag 28 en dinsdag 29 oktober. Stel dat we zien dat de meteo te slecht zou zijn, kunnen we deze dagen nog een beetje verschuiven in de week.

Kunnen jullie me per mail bevestigen dat jullie vrij zijn die dagen tijdens de vakantie en dat jullie komen zeilen?
 

Grand Prix de l'Armistice Maubuisson

Van 9 tem 11 november wordt er in Maubuisson de Grand Prix de l'Armistice gevaren voor de C3's en de F16's. Via deze link vinden jullie meer informatie van de wedstrijd terug. We plannen om donderdag en vrijdag al trainingen ter plaatse te voorzien. Dit is natuurlijk in de veronderstelling dat er ook jeugd dan al aanwezig kan zijn en die zich voor het school vrij kunnen maken.
Ook zin om mee te gaan? Gelieve me onderstaande vragen beantwoord terug te sturen:

Wil graag deelnemen samen met:
Op welke boot?
Vanaf wanneer kan je vertrekken naar Maubuisson?
Kunnen je ouders rijden? Met trekhaak?
Heb je nog vrije plaatsen in de wagen?
Voor hoeveel personen moet er voor logement gekeken worden?
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven