Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18 oktober 2013
Afsluiting seizoen

Beste vrienden en leden ,

 

Na een wervelend seizoen , van barre temperaturen naar een schitterende zomer en een wisselend najaar kunnen we toch spreken van een mooi en sportief zeil- , kite- , surfseizoen . Velen onder jullie hebben er dan ook met volle teugen van genoten , ook tijdens wedstrijden waren de condities top , maar weinig hebben we moeten verplaatsen of aflasten , ook voor de leerlingen was het onvergetelijk , ook zijn er maar enkele dagen , op één hand te tellen , waarbij men het ruime water niet hebben kunnen nemen door weersomstandigheden . Ik teken er ieder jaar voor !

Om dit alles terug in stijl af te sluiten , wat het strand toch betreft , organiseren we terug een bijeenkomst om alles bij te praten , kortweg noemt men dit een fin de saison . Voor de 10 de editie ditmaal en terug zorgen wij voor de nodige fingerfood aangeboden door ons , de dj d'habitude komt voor de nodige deuntjes en de datum is zaterdag 2 november vanaf 18 u30 . Iedereen welkom .....

Natuurlijk krijgen we daarna nog in stijl ons 150 jubilleum bal in het casino op 16 november , alle kaarten voor het diner zijn in een ijltempo de deur uit maar nadien is er nog een spetterend feest met optredens van Cookies & Cream , Dj 's Sakso en Nicolas Decoster en dit dan vanaf 22h30 , de kaarten voor het avondfeest kunnen online worden aangevraagd via onze site www.rbsc.be ... het beloofd in ieder geval een Royale nacht te worden !

Ook beginnen de meeste boten hun winterhuis te vinden , de winterbergers beginnen volop en het strand begint al hier en daar lege plaatsen te vertonen . Indien u zelf uw boot nog niet hebt opgehaald is er nog tijd tot begin november , maar treuzel niet te lang want men weet nooit welk weertype we over ons heen kunnen krijgen , denk aan vorige week donderdag en afgelopen zondag . Alvast vele groeten vanop het strand en hopelijk zien we elkaar al op 2 november .

Groeten

sven

Team RBSC

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven