Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
6 november 2013
Get Your PARTY-Tickets Now!

Ter gelegenheid van haar 150 jaar bestaan nodigt de Royal Belgian Sailing Club al haar leden en sympathisanten uit op 16 november 2013 voor een spetterende “RBSC 150th Anniversary Night” in het Casino van Knokke-Heist!

We zijn kosten noch moeite aan het sparen om er een onvergetelijke avond van te maken. Dresscode = Stadskledij (geen jeans). Op het programma verschillende muzikale acts: Sakso, DJ Nicolas Decoster en natuurlijk DE affiche van de avond Cookies&Cream!

Niet te missen afsluiter van ons feestjaar!!

Tickets zijn te koop op alle RBSC basissen. Kostprijs= €20.00. Er blijft natuurlijk ook de mogelijkheid aan de deur tickets te kopen: kostprijs € 25.00. opening deuren voor de party is om 10h30.

Bij specifieke vragen of wensen gelieve contact op te nemen met Nicky@rbsc.be

De dinnertickets zijn allen de deur uit!

 

Hopelijk tot dan,
RBSC Team
 

Sinterklaasbezoek 24 november

Beste lieve kinderen,

Ik ben zoals elk jaar terug begonnen aan mijn lange reis vanuit Spanje naar jullie contreien.
Volgens mijn GPS zal ik aankomen in Duinbergen omstreeks 15hoo op zondag 24 november.
Zoals jullie reeds van mij gewoon zijn, werk ik graag georganiseerd en daarom vraag ik jullie om mijn assistenten Zoë en Robby op de hoogte te houden van jullie komst.
De sint is al een beetje ouder en dus vergeet ik ook wel eens iets, willen jullie daarom ook nog eens zeggen hoe oud jullie ondertussen zijn? Zo kan ik voor ieder kindje een geschikt kadootje meebrengen....

Herinner u hoe het was in 2012! 
De Sint

 

Vrijdagavond = spaghetti-avond

 Beste, 

Elke vrijdag, op enkele keren na, vanaf 18h00 is er spaghetti bolognaise. De open haard brandt dan volop. De perfecte manier om uw weekend aan de kust in te zetten! Gezien de beperkte plaatsen best vooraf reserveren.  duinbergen@rbsc.be

Tot dan. 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven