Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30/11/2013
Enquete gebruik jachthaven

Als lid van een jachtclub aan de Belgische kust nodigen Westtoer en de RBSC u via deze mail graag uit tot deelname aan onze online enquête over het gebruik van de Belgische kustjachthavens.

Enquête in het nederlands.

l'Enquête en français.

Deze enquête peilt naar uw bezoeken en vaarbewegingen naar en vanuit de jachthaven en naar de kosten die u dit jaar hebt gemaakt met betrekking tot uw boot. Bedoeling is om de economische impact en toeristische functie van de kustjachthavens beter in kaart te brengen. Met de resultaten van dit onderzoek kunnen we dan het beleid rond jachthavens beter ondersteunen. Mogen wij u vragen om deze enquête zo volledig en correct mogelijk in te vullen?

De deelname aan deze bevraging is volledig anoniem. De gegevens worden enkel verwerkt op het niveau van de 4 kustjachthavens.

Indien u deze enquête volledig invult, kunt u aanspraak maken op één van de 10 gloednieuwe exemplaren van de ‘Reeds Nautical Almanac 2014’ door uw emailadres op te geven. Dit is echter volledig vrijblijvend. Het spreekt voor zich dat dit emailadres enkel en alleen zal gebruikt worden om de winnaars te contacteren en niet voor andere doeleinden.

Bedankt voor je tijd.
 

Baggerwerken

We hebben bevestiging gekregen dat er gebaggerd zal worden.
De baggerwerken zouden eind januari van start gaan en 6 tot 8 weken duren.

Ter voorbereiding van die werken hebben we de tijd nodig om de steigers verwijderen en alle nutsvoorzieningen te ontkoppelen.

Voor de praktische afhandelijk en de planning voor het verplaatsen van de boten wachten we nog op het resultaat van een coördinatievergadering met alle betrokken partijen.

Code December

De code voor december: 9876 (+ belletje)

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven