Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18.12.2013
Youth RBSC Seizoen 2014

De eindejaarsfeesten komen ondertussen al zeer dicht bij en jullie zitten waarschijnlijk al lang te dromen aan het nieuwe komende seizoen. Wees gerust, wij kijken ook al uit naar het volgende seizoen!

Met veel tromgeroffel is hij er dan, de kalender Youth RBSC Racing Team Multihull 2014.
Dit is nog een eerste versie en er wordt nog aan gewerkt. We zijn nog in bespreking met onze buurlanden om er nog een of meerdere wedstrijden bij te plaatsen.

Maar zo kunnen jullie tijdens de kerstvakantie jullie nieuwe agenda al mooi vol schrijven! Zoals elk jaar proberen we in onze kalender ook goed rekening te houden met jullie schoolwerk zodat zeilen en school, mits de nodige inzet en planning, perfect combineerbaar zijn.

Info vergadering seizoen 2014

Net als ieder jaar, organiseren we een info vergadering om de kalender en onze werking verder toe te lichten. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om dit net voor de nieuwjaarsreceptie en -diner te plannen om ervoor te zorgen dat iedereen zich geen 2 maal moet verplaatsen. 

De vergadering zal doorgaan zaterdag 18 januari in Heusden om 16u.

Gelieve voor 15 januari jullie aanwezigheid voor de vergadering te willen bevestigen naar laurent@rbsc.be. Uiteraard zijn geïnteresseerde kennissen en vrienden ook meer dan welkom op deze vergadering!

Trainingsstage in Hyères

Tijdens de krokusvakantie start het nieuwe seizoen voor de C3's en de F16's met een trainingsstage in Hyères. We plannen om daar toe te komen zaterdagnamiddag/avond 1 maart en terug te vertrekken zaterdagmorgen 8 maart. We logeren net als dit jaar in de UCPA. De kostprijs van deze trainingsstage ligt rond de 400 à 500€ per persoon.

Ouders die mee zorgen voor vervoer kunnen er tijdens deze week gemakkelijk een zon- of skivakantie in de buurt aan koppelen.

Voor onze reservaties en de organisatie van deze stage, zouden we dringend moeten weten wie mee wil en kan. Kunnen jullie ons voor 6 januari per mail naar laurent@rbsc.be antwoorden op onderstaande vragen?

Wil graag deelnemen samen met:
Op welke boot?
Kunnen je ouders rijden? Met trekhaak?
Heb je zelf een eigen trailer?
Heb je nog vrije plaatsen in de wagen? 

Nieuwjaarsreceptie en -diner

Nieuwjaarsreceptie en Diner 2014 - Heusden - Windroos

Op zaterdag 18 januari 2014 organiseert de RBSC haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie en Diner. Dit zal doorgaan in de Windroos te Heusden om 17u30, net na de Youth Multihull info vergadering dus.

Een leuke kans om nog eens bij te babbelen tijdens de wintermaanden, MAAR hier worden ook de RBSC jeugdleden beloond voor hun prestaties en deelnames aan internationale wedstrijden.

BELANGRIJK OM MEE TE GENIETEN VAN DE FINANCIËLE TUSSENKOMST ALS JEUGDLID!!

Ieder jeugdlid tot 25 jaar krijgt een financiële tussenkomst voor zijn deelname op een EK of WK. De complete uitleg over deze tussenkomst vinden jullie hier terug.
Gelieve voor 6 januari door te sturen aan welke EK of WK's jullie hebben deelgenomen samen met jullie respectievelijke uitslag en het inschrijvingsgeld dat jullie betaald hebben.

De RBSC hoopt jullie talrijk te mogen begroeten op 18 januari van 17u30 tot 19u in haar clubhuis de Windroos te Heusden voor haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie.

Na de receptie organiseert de RBSC een Nieuwjaarsdiner, voor de prijs van 30€ per persoon (zonder drank, te storten op rek BE75 2900 5393 5051) kunnen jullie die avond mee genieten van volgend menu:

• Soepje van prei/ aardappelblokjes/ oosterscheldepaling/ kruidenolie.
• Kalfs ribeye/ bordelaise saus/ aardappelcréme “smoked”/ champignons & sojaboontjes.
• Javanais “speculaas & framboos”/ buffelmelkijs/ crumble & lime crest.

Inschrijven voor de diner kan door een mail te sturen naar teun@rbsc.be voor 13 januari. Graag vernemen wij ook jullie aanwezigheid indien jullie alleen voor de receptie komen.

We hopen jullie allemaal terug te zien op 18 januari,

En wensen jullie hierbij een schitterend eindejaar toe!


 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven