Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19 feb 2014
Watersport seizoen 2014

 Beste leden en vrienden , 

Met temperaturen die rond de 10 graden flirten kunnen we de winter beschouwen als niet bestaande , en ik ben ervan overtuigd dat bij vele het kriebelt om terug aan zijn favoriete watersport te beginnen . Nog een klein beetje geduld en het is zover : binnen enkele dagen zullen de stadsdiensten beginnen met het nivelleren van de stranden , en wij hopen hier op genoeg zand om te verspreiden want na de storm van begin december is er veel verdwenen . Eenmaal dit gebeurt kunnen wij langzaam aan beginnen opbouwen , hekkens plaatsen , infrastructuur terug in orde brengen , tapijten leggen en nog veel meer ....om jullie met open armen te kunnen ontvangen vanaf 1 april

De plannen voor onze nieuwe kleedkamers , sanitair en leslokalen zijn met één seizoen uitgesteld , de papieren molen draait voor de verkiezingen langzamer dan verwacht , maar onze doelstelling is om te beginnen net na het seizoen met deze werken , indien jullie een zicht willen hebben van wat komt kun je me dit altijd vragen .

De paasvakantie zal alvast de ideale tijd zijn om al te beginnen watersporten , de temperatuur van de zee is niet zo koud als vorige jaren maar om jullie toch een duwtje te geven organiseren we op 

19 april : COLD WATER MAIDEN TRIP gevolgd door de OPENINSGSDRINK / FEESTJE

De volledige wedstrijdkalender is te vinden op onze website www.rbsc.be , deze werd dit jaar volledig aangepast aan de noden van onze leden ! 

Ook ben ik op zoek naar eigenaars van een BlOKART zeilwagen , graag zouden wij een leuk wedstrijdje organiseren op een nog te bepalen datum , zomaar voor de fun ...bent u fiere eigenaar van dit speelgoed : laat het mij weten via mail op zoute@rbsc.be .

Ondertussen zijn de inschrijvingen voor de jeugd voor de zeilscholen ook volop aan de gang , inschrijven kan uiteraard nog en een enthousiast team staat al klaar om de kinderen aangename en leervolle zeilweken te laten beleven .

Bij deze een leuke carnaval periode gewenst , en ik hou jullie regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws rond ons clubgebeuren ..

sportieve groeten 

sven 

 

 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven