Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18 Maart 2014
RBSC neemt deel met VIER basissen.

Maar liefst 95 procent van de Noordzeevogels zit met plastic in de maag. Over de hele wereld sterven elk jaar anderhalf miljoen zeedieren door te stikken of verstrikken in plastic en als kers op de taart eten wij ons eigen afval weer op. De zee-afvalberg en de vernietigende gevolgen voor mens en milieu worden steeds beter in kaart gebracht maar nemen helaas niet af.

Om het tij te helpen keren slaan Eneco en 15 Belgische watersportclubs op de eerste zondag van de lente de handen in elkaar om een grote schoonmaak te houden op ons teerbeminde strand en zee. Met de Eneco Clean Beach Cup neemt ons land voor de vijfde keer deel aan de strandopruimactie die Surfrider Foundation Europe wereldwijd voor de 19de keer organiseert. Zoals elk jaar nemen wij terug deel aan de wereldwijde actie tot het opruimen van al onze strand en haven. Dit jaar zal dit plaats vinden op 23 maart. Schrijf deze datum alvast in uw agenda. 

Dit jaar worden ook binnenwateren en havens betrokken waardoor wij dit jaar met vier basissen deel te nemen aan deze actie. ( Duinbergen, Het Zoute, Heusden en Zeebrugge) 

Daarom deze oproep aan jullie : op zondag 23 maart om 11u afspraak aan het havenkantoor om samen gezellig de haven op te ruimen van alle afval.

Leden , vrienden en kids welkom ...

Wij zorgen voor alle benodigdheden. 

 

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team

Benoit

Jaarlijkse Algemene Vergadering

 Dit jaar wordt onze Algemene Vergadering van onze club gehouden op 26 april te Langerbrugge om 16h.

Alle leden en sympathisanten welkom

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven