Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
20.03.2014
Youth RBSC Sailing Team seizoen 2014

Zaterdag start de eerste training aan onze Belgische kust in Duinbergen voor de F16's en C3's met eigen boot. We spreken af om om 11u op het water om aan de training te beginnen. Heb je dus veel werk aan je boot, kom dan zeker wat vroeger. De boten kunnen op het strand blijven liggen (moet niet) op een tijdelijke ligplaats.

Indien je niet kan komen naar een training, vergeet niet te verwittigen!!! Ik ga ervan uit dat je altijd komt als op de data die je op de kalender aangeduid hebt.

Verder in de mail vind je de info over Paasstage en formulier voor eventuele deelname aan de Eurocat in Carnac. Neem dit zeker door en stuur ingevuld terug.

Paasstage

Tijdens de tweede week van de Paasvakantie wordt dan de eerste training voor met ons ganse team tezamen. We slapen dit jaar niet meer in Zeebrugge, maar slapen in de jeugdherberg bij Lakeside Paradise in Duinbergen. Deze stage is verplicht intern, dus iedereen logeert samen en niet thuis of op eigen slaapplaats. Enige uitzonderingen hierop zouden kunnen zijn: jeugd +18 jaar die voor hogeschool of universiteit 's avonds en 's morgens ook studeren.
Via deze link vinden jullie al de praktische informatie over de Paasstage.
Laat ons nu maar duimen dat het weer even goed blijft als nu!

Eurocat in Carnac

Eind april, begin mei hebben we al een grote en mooie buitenlandse wedstrijd voor de boeg: de Eurocat in Carnac!

Zeker een aanrader voor alle jeugdleden, zowel de beginners als de meest ervaren. Door het grote deelnemersveld is het een enorm leerrijke ervaring!

We hebben ook trainingsdagen voorzien vooraf voor zij die al vroeger ter plaatse kunnen zijn. We dienen wel nog te weten van jullie wie vroeger en wanneer exact aanwezig kan zijn.
De wedstrijd zelf is van donderdag 1 mei tot en met zondag 4 mei. Op de laatste dag, 4 mei, stopt de wedstrijd rond de middag zodat we nog op tijd kunnen vertrekken. Meestal zijn we tegen de late avond (rond 22u) thuis.
Alle informatie over de wedstrijd vind je via volgende link.
Je inschrijvingsformulier vind je hier terug.

Er is een leuk hotel/appartementencomplex in de buurt van het strand waar we elk jaar al allemaal samen verschillende kamers gehuurd hebben. De kamers zijn 4 persoons kamers in de residentie MaĆ©va in Carnac. Reserveren kan best via telefoon op +33 2 975 222 68, vermeld zeker ook dat je deelneemt aan de Eurocat en deel uitmaakt van het Belgische jeugdteam. Er is extra korting als je nog boekt voor 31 maart en voor wie al voor de wedstrijd komt: als je een ganse week neemt komt het ook goedkoper uit

Laurent en Sebbe
zullen ook meegaan naar Carnac met 2 motorboten om jullie zo goed mogelijk te coachen. We begeleiden jullie de ganse dag op het strand en op het water, 's avonds kunnen we, zoals de jaren voordien, niet voor alle begeleiding zorgen. Zeker voor de jonge kinderen zullen er dus ouders mee moeten gaan.

Om alles vlot voor te bereiden, zouden we jullie graag vragen onderstaand formulier ingevuld terug te sturen indien je interesse hebt om naar Carnac te gaan. Dus ook invullen als je nog niet 100% zeker bent, maar misschien mee gaat.

Deelname Eurocat: ZEKER / NOG NIET ZEKER
Geplande aankomst in Carnac of datum vanaf wanneer je naar Carnac kan vertrekken:
Brief om aan schooldirectie te geven voor afwezigheid voor 1 mei: JA/NEE

Aantal ouders die mee gaan of kunnen:
Eigen vervoer: JA/NEE
indien ja, vrije plaatsen?:
Trekhaak op wagen: JA/NEE
Logement reeds gereserveerd: JA/NEE
Eventuele nog vrije plaatsen op de kamer?:
Opmerkingen of eventuele reeds gemaakte afspraken:

Gelieve dit voor 30 maart terug te sturen naar laurent@rbsc.be.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven