Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
14 april 2014
Start nieuwe seizoen

 Beste leden en vrienden ,

Eindelijk, eindelijk, eindelijk. Een aantal tapijten zijn reeds geplaatst, het water is terug aangesloten, we zijn reeds een Youth Paasstage verder en het zeewater is reeds 10 graden.

Aanstaande zaterdag 19 april om 17h heffen we het glas op een nieuw seizoen. Jullie zijn natuurlijk allen van harte welkom. We hopen dan ook al de Maiden Trip beelden van onze Drone-Filmcineasten te kunnen bekijken. BEKIJK DIT.

0ok dit jaar terug een boordevolle kalender met activiteiten , van trainingen tot raid ( lees uitstappen ) , wedstrijden en ook sociale evenementen.

Hierbij de link naar onze wedstrijdkalender. Gelieve vooraf in te schrijven via deze link!

 

 

Maiden Trip 19 april om 14h00 gevolgt door drink, hapjes en film

 Voor de eerste maal op onze kalender. Laat ons trachten met zoveel mogelijk het zeilseizoen in te zetten. Als de meteo het toelaat varen we een parcours van Duinbergen naar Zoute en terug. We starten om 14h00 en voorafgaand  is er een korte briefing om 13h50. Momenteel ziet de meteo er goed uit. Deze is geen wedstrijd en is volkomen gratis. 

Gelieve vooraf in te schrijven zo weten jullie wie er allemaal van de partij zal zijn en weten wij aan hoeveel deelnemers wij ons moeten verwachten. 

Nadien volgt de openingsdrink met hapjes en hopelijk ook spectaculaire Dronebeelden. 

Jaarlijkse Algemene Vergadering en afscheid Commodore

 

Dit jaar zal onze Algemene Vergadering doorgaan op Zaterdag 26 April om 16u30 in onze basis te Langerbrugge. Alle RBSC leden zijn uiteraard van harte welkom.

 

Aansluitend op de vergadering is er de traditionele receptie & Sailing Dinner in het Clubhuis Sailing Queen te Langerbrugge. DE gelegenheid om uittredend Commodore André Annicq te vieren en te bedanken voor zijn jarenlange inzet als Commodore van de RBSC.

Inschrijven voor de walking dinner kan vanaf nu op info@rbsc.be en via storting op het rek. n° 290-0539350-51 van de RBSC met vermelding van naam, 32,00€pp drank niet inbegrepen.

 

Iduathlon 26 april

 Beste sporters, 

Er zijn reeds 350 duathleten ingeschreven. Het is dus volzet. Je kan ze allemaal terugvinden op de "HEROES" pagina, je zal er wel verschillende herkennen. Onder de deelnemers de Europese top waardoor ook diverse televisiekanalen de wedstrijd komen volgen. 

De planning is als volgt:

12u30 - Start Registration, Opening Trivillage
13u45 - Stop Registration, Opening Transition area
14u15 - Closing Transition area
15u00 - Start Aragas iDuathlon
16u15 - Arrival 1st atlete
17u00 - Prizegiving
17u15 - Closing Track
20u00 - Results online

Het drukste moment op het strand bevindt zich tussen 15h00 en 17h00. Zeilen blijft natuurlijk mogelijk, sommige boten gaan langs een ommeweggetje naar het water en voor deze kleine extra inspanning danken wij u voor uw begrip. Wie zeker is van te zeilen kan mij best vooraf een seintje geven. Robby

See you @ the beach.

Contact: info@vzwsportive.be
www.iduathlon.be

Kitelintjes.

 Ze zijn er en ze zijn verplicht. Al wie in orde met zijn lidmaatschap kan deze komen halen op ons secretariaat. 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven