Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19 april 2014
Komende zaterdag ideaal om te starten

Beste leden en vrienden ,

Nu de paasvakantie toch al een mooie start heeft gekend en al menigen het water hebben gekozen , organiseren we toch een ' cold water maiden trip ' . Dit om jullie al vroeger te laten proeven op het seizoen van onze sport , en ideaal want er is ook begeleiding voorzien en eventueel fotoshoots . 

Wie al heeft gezeild kan het zeker beamen : het water is uitzonderlijk warm voor het tijd van het jaar , natuurlijk is een goede uitrusting wel belangrijk . Nadien geven we ook het officiƫle startschot van het seizoen met een openingsdrink en hapjes en de nodige muziek met dj !

Praktisch :

We zouden graag op het water gaan zaterdag 19 april  rond 14 u , dan zeilen voor knokke richting duinbergen , men gaat een boei leggen voor het zoute alsook voor duinbergen en dan kunnen we leuk rondjes varen , iedereen kan op gelijk welk ogenblik terug naar strand maar het doel is toch om er een mooie zeil sessie van te maken . 

Vanaf 18 u begint dan ook de openingsdrink ...

Al meerdere teams hebben zich aangemeld om mee te doen , dus hopelijk volgen er nog meer , in ieder geval van harte welkom 

vele sportieve groeten 

sven 

team RBSC 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven