Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
25.04.2014
Programma Youth RBSC Sailing Team

Ondertussen al een week geleden hebben we het seizoen dan eindelijk voor alle Youth groepen goed gestart! De Paasstage was super! We zijn niet alle 5 de dagen op het water kunnen gaan, maar dat maakte het er niet minder leerrijk op. We hebben alleszins zo veel mogelijk geprofiteerd van de goede zeilogenblikken!

Komend weekend zaterdag 26 en zondag 27 april

Zaterdag:
Er wordt een wedstrijd georganiseerd in onze buurclub in Heist die op de kalender stond voor de C3 en F16's. Meer info over de wedstrijd vind je hier. Laurent zal mee op het water gaan om jullie te begeleiden.

Zondag:
Er is training voorzien in Duinbergen. Verschillende onder jullie zullen al vertrokken zijn naar Carnac, maar voor iedereen die er nog wel is, staat er dus een leuke training op het programma! We spreken af om om 11u op het water te gaan. Voor de Dragoons wil dit dus zeggen om 10u ten laatsts op het strand, de anderen met eigen boot kunnen zelf inschatten hoe veel tijd ze nodig hebben om zich klaar te maken.


Eurocat in Carnac:


Iedereen die naar Carnac vertrekt, heeft via aparte mails alle praktische info gekregen. Bij problemen of vragen, aarzel niet om me te bellen.
Hopelijk komen we met medailles terug thuis :-) !

Open BK Multihull @ Koksijde

Het weekend van 10 en 11 mei wordt er in Koksijde het BK Multihull gevaren voor alle klassen. De praktische informatie over de wedstrijd vinden jullie via deze link terug.

Zodat wij ons praktisch kunnen organiseren om in Koksijde deel te nemen, graag antwoord van jullie op onderstaande vragen voor zaterdag 3 mei!

Deelname BK Multihull: ZEKER / NOG NIET ZEKER

Eigen vervoer:
Zaterdagmorgen: JA/NEE
Zaterdagavond: JA/NEE
Zondagmorgen: JA/NEE
Zondagavond: JA/NEE
indien ja, vrije plaatsen?:
Trekhaak op wagen: JA/NEE
Eigen trailer: JA/NEE
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven