Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
24 april 2014
Multihull training
Klaar om jullie klaar te stomen via training ?
Zondag 27 mei

 Beste leden en vrienden ,

Om al onze leden toch de kans te geven om ook aan trainingen deel te nemen organiseren we enkele trainings voor catamarans , de eerste valt nu zondag 27 april in onze basis van duinbergen , de tweede volgt kort daarop hier in het zoute op zaterdag 3 mei gevolgd van een eerste bbq bij goed weer . Ziehier wat uitleg van mijn collega robby voor komende zondag :

 

Zondag 27 april wordt DE zeildag van het jaar tot zoverre. Er is training voorzien voor alle multihulls. Er is slechts & voorinschrijving maar ik hoorde van een tiental teams dat ze aanwezig zullen zijn en dit is zonder onze youthteams te tellen. Vorig jaar waren we met 25 boten. Gezien het weer zal het deze keer drukker worden. 

De eerste trainingsstart is om 14h00. We gaan als volgt te werk gaan: Er worden twee boeiƫn geplaatst paralel aan de wind; de benedenwindse boei dient als pinend, we starten dus aan deze boei tussen boei en RIB. We gaan trainen, dus gaan we ook oefenen op het starten en daarom gaan we een drie-zes-negen start nemen. Dwz op drie start je aan de pinend, na 50meter zeilen keer je terug, op zes start je terug aan de pinend en keer je na 50 meter zeilen terug en op negen is er echte start, je start dan waar je wilt en vaar je tweemaal het parcours. Om 13h leg ik het nog eens uit....

De weersvoorspelling ziet er voortreffelijk uit, wij verwachten jullie.

 

BTW: Robby zoekt nog bemanning voor de spirit of Ghent , iemand interesse mail dan naar duinbergen@rbsc.be

vele groeten

sven

 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven