Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29 april 2014
Nieuwe Commodore François Goubau

Tijdens de algemene vergadering in Langerbrugge, afgelopen zaterdag, werd er niet enkel afscheid genomen van André Annicq. Er werd uiteraard ook een nieuwe commodore aangesteld: François Goubau neemt het roer over.

Bij de vaste leden zijn er ook een paar wijzigingen doorgevoerd.
De vaste leden van Zeebrugge zijn: Edgard Aerden, Philippe Melis, Jean-Marie Bolle, Wilfried Eggermont, Rik D'Hooghe, Jean-Francois Dael, Marc Herssens, Jean-Luc Ralet, Philippe Storme, Henri Berton, Hilaire Van Bogaert, Marie Sabbe, Joe Beauduin en Arne Dacquin.

Deel je reisplannen.

Als je van plan bent een reis te maken en je wil gezelschap van andere boten, omdat je voor de eerste keer een vaargebied gaat verkennen of omgekeerd, je vindt dat een bepaald vaargebied ondergewaardeerd is, laat het dan weten.
Ervaring opdoen en delen kan op die manier heel gemakkelijk, we kunnen het aankondigen bij de leden. We kunnen ook eventueel helpen met de planning.
Je mag daarvoor ook onze Facebookpagina gebruiken.

Onze volgende acitiveiten zijn:

  • De Double Trouble op 21 juni.
  • Tegelijkertijd is er de Motorboot raid op 21 juni naar de windmolens. Via een paar waypoints kunnen de motorboten op veilige manier tot bij de windmolens varen en terug.
  • 28-29 juni is de Lightvesselrace.

Inschrijven kan hier:

Als je de "leden login" gebruikt aan de linkerkant van het scherm, dan hoef je je gegevens niet telkens opnieuw in te vullen.

Vaak schrijven leden niet in omdat ze "het weer afwachten". Dit maakt het voor ons moeilijk om te organiseren. Het is vanzelfsprekend dat we in onze geliefde sport weersafhankelijk zijn, we passen onze activiteiten ook telkens aan. Daarom vragen we om in te schrijven als je "bij goed weer" van plan bent om deel te nemen.

Populiare activiteiten: Er zijn -gelukkig- enkele activeiten die elk jaar volzet zijn, neem je agenda erbij en schrijf in:

 

 

Waterstop

Na onze vorige oproep om zuinig met water om te springen zijn we nog een groene stap verder gegaan. We hebben koppelingen met waterstop op de haspels gemonteerd. Dit zijn unversele koppelingen waar alle types van spuiten op passen.

Op de D- en G-steiger worden de versleten haspels vervangen door nieuwe zodra ze geleverd zijn (ze zijn reeds besteld).

Code mei

Code Mei: 5335 + Belletje.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven