Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
14 mei 2014

Vandaag hebben wij mogen vernemen dat Studio Brussel langs zal komen op zaterdag op onze basis te Heusden. Zij zullen interviews doen met de zeilers alsook deelnemen aan de activiteiten. Hebben jullie zin om dit mee te maken … . Wij verwachten hen vanaf 15u30

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert BLOSO samen met de federaties de watersportdag. Dit jaar gaat deze door op 17 & 18 mei. Uiteraard zijn wij te Heusden ook van de partij om hieraan mee te doen met de RBSC.

Het zou leuk zijn moesten jullie zo talrijk mogelijk komen zeilen die dag als promotie van de zeilsport.

Indien U niet over een eigen boot beschikt kan U gerust gratis deelnemen aan één van de sessies. Wij starten om 10h en verzorgen begeleiding tot en met 17h. Ook is dit een unieke kans om vrienden/kinderen te laten kennismaken met de zeilsport. Iedere sessie duurt één uur. Deelnemen kan vanaf 8 jaar tot en met … .
Reserveren kan via teun@rbsc.be . Graag aantal en leeftijd vermelden. Ik stuur U dan zeker een mail terug ter bevestiging.

Daarnaast voorzien wij ook de mogelijkheid tot het nuttigen van een spaghetti tussen 12- 14h. Ook vragen wij dit te bevestigen via teun@rbsc.be . Kostprijs hiervoor is 9€/persoon .

Graag kijk ik er samen met het team van monitoren naar uit jullie van harte te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten
Teun

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven