Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19/05/2014
RBSC Zeilschool breidt uit

De RBSC is een partnership aangegaan met Channel Sailing, zo kan u nu ook bij ons terecht voor verhuur van zeiljachten op de Noordzee, alle opleidingen zeezeilen, behalen Stuurbrevet, meezeiltochten en events voor bedrijven.

RBSC Yachting verhuurt een vloot van 8 Oceanis zeiljachten, van 31 tot 51 voet, met als basis de RBSC jachthaven in Zeebrugge. Dit kan zonder of mét een ervaren begeleider en dit zonder meerprijs. Uw RBSC lidkaart geeft u recht op een korting van 10% op de standaardprijzen!
De praktische opleidingen bestaan uit 3 levels intensieve zeezeilopleidingen. Deze brengen u van een niveau “actieve bemanning” tot deze van “zelfstandige schipper”.

Via ons kan u deelnemen aan het examen Stuurbrevet. U wordt optimaal voorbereid op het examen Stuurbrevet via kwalitatieve theoretische snelcursus waardoor uw slaagkansen maximaal worden. Met de praktische opleiding “6 uren praktijk Stuurbrevet” kan u uw nodige praktijkervaring bewijzen en, na te slagen in het examen, uw Stuurbrevet aanvragen.

Meezeiltochten zijn ideaal om actieve zeilervaring op te doen of gewoon te genieten. We bieden verschillende bestemmingen en periodes aan.

Voor uw events leveren we maatwerk en zoeken samen naar de passende formule: teambuilding, bedrijfsregatta, schooluitstap of gewoon een gezellige trip onder vrienden.

Voor alle info, vragen of boekingen: www.channelsailing.be, info@channelsailing.be, 050/515651

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven