Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
26.05.2014
Training 29 & 30 mei

Donderdag en vrijdag zijn verlofdagen. Normaal gezien stond voor de Dragoons en de C3's de Koksijde Multihull Cup op het porgramma, maar deze gaat door omstandigheden niet door.
Maar dit wil niet zeggen dat we niet kunnen zeilen!
We organiseren dus een training voor de Dragoons en C3's op donderdag en vrijdag in Duinbergen. Planning is om elke dag om 11u het water op te kunnen gaan.

Daar de examens steeds dichter komen, merken we dat steeds meer youth zeilers er niet bij kunnen zijn omdat ze moeten studeren. Om zeker te zijn dat we geen training zonder delenemers organiseren: kunnen jullie voor woensdagmorgen 28 mei via de Facebookgroep of mail laten weten als jullie aanwezig kunnen zijn voor beide dagen?
 

WK SL16 Socoa Bay

Van 28 juni tem 5 juli wordt in Socoa Bay het WK SL16 gevaren.
Paul zal de trainer zijn die jullie ter plaatse zal coachen.

Voor het verblijf hebben we gezocht naar grotere villa's om met velen samen te logeren. Achteraf gezien blijkt het gemakkelijker om eerder voor studio's en appartementen te gaan dan voor villa's voor iedereen. We stellen daarom voor om naar de Pierre & Vacance te gaan die in de buurt ligt. Zo kan iedereen ook zelf kiezen welk type studio of appartement hij neemt en met wie hij of zij samen kamer(s) deelt, en zit iedereen toch samen in hetzelfde gebouw/complex.
Via deze link komen jullie op de bookings pagina van Pierre & Vacance uit bij het correcte hotel. Jullie kunnen dan zelf naar jullie keuze de boeking doen, de verschillende opties staan onderaan op de pagina.

Wie geen SL heeft, kan ook een aanvraag doen om een SL ter plaatse te huren aan 50€ per dag. Stuur gerust een mail naar Laurent voor meer info.

Wie mee gaat of interesse heeft, gelieve nog kort op volgende vragen te antwoorden en door te sturen via mail voor vrijdag 30 mei.

Deelname WK SL16: ZEKER / NOG NIET ZEKER

Aantal ouders die mee gaan of kunnen:
Eigen vervoer: JA/NEE
indien ja, vrije plaatsen?:
Trekhaak op wagen: JA/NEE
Logement reeds gereserveerd: JA/NEE
Eventuele nog vrije plaatsen op de kamer?:
Opmerkingen of eventuele reeds gemaakte afspraken:
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven