Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
28 mei 2014
Inschrijven zomerstages
Klik hier om rechtstreeks bij het inschrijvingsformulier te komen.
Nog enkele plaatsen zijn er vrij deze zomer

Beste ouders en zeilers,

Graag laten wij U weten als klant van onze zeilschool dat we komende zomer nog enkele plaatsen vrij hebben in onze zeilschool.  

Deze zeillessen worden gehouden tijdens de maanden juli en augustus. De stages zijn bedoeld voor jeugd van 8 tot en met 18 jaar.

Graag geven wij aan iedereen nog eens mee tijdig in te schrijven daar wij hebben gemerkt dat sommige weken zeer snel volzet waren in 2013.

Alle inschrijvingen voor de basissen Heusden, Duinbergen & Zoute en Duinenwater gebeuren via onze website.

Indien U nog geen lid bent van de RBSC maar dit toch wenst te worden om mee te kunnen genieten van de 20% korting op de prijs van een zeilstage, kan U contact opnemen met ons secretariaat.

Graag kijken wij er alvast naar uit om U deze zomer op één van onze basissen te mogen ontvangen.

Het RBSC team

 

Raid 2 op 7 juni

 Op onze kalender staat de tweede raid voorzien op zaterdag 7 juni. Wij vermoeden met het succes van de eerste raid dat jullie talrijker zullen zijn, want het is nu al algemeen geweten dat de afwezigen op de eerste raid ongelijk hadden. Met de eerste raid , uitstap zijn we richting breskens gevaren om daar een verzorgd menu te eten , met een zuiderwind van 5 bft en stoten van 6 was dit natuurlijk een snelle uitstap . Deze keer was er geen begeleiding mee en de discipline op het water was dan ook top , iedereen heeft netjes gewacht op elkaar en zo konden we in een mooie groep het nederlandse strand aandoen . 

Bij de tweede raid is de bestemming nog niet gekend , meer nieuws volgt later maar dit is ook afhankelijk van het aantal deelnemers , bij deze kunnen jullie zich : 

Gelieve vooraf in te schrijven langs deze link.

Tot dit weekend , de voorspellingen zijn terug top , met zon en een leuk windje 

sportieve groeten 

sven 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven