Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
4 juni 2014
Raid 2 - Motorboten zoute
RAID 2

Op zaterdag 7 juni varen we onze tweede raid. We vertrekken zoals gewoonte om 12h , naargelang de richting van de tocht kunnen de boten van het zoute of naar Duin op varen of wachten op de mede zeilers van duin voor het zoute .

Het doel is om samen te zeilen naar een bepaalde bestemming,(Nieuwpoort? Walcheren? Zakamaka? )daar wat lekkers te eten en dan gezellig terug te zeilen . Jullie kunnen zich inschrijven via volgende link

Zijn nu reeds ingeschreven: 

Dirk Bols - CAMPFORTS CHRIS - C2
TOM BRUYNEEL - SYBIL JANSSENS - NACRA 500 SPORT
Nick Moerman - Christophe Colpaert - Nacra 500 sport
eric verstraeten - constant philips - c2

Deze uitstap is gratis voor alle leden van de club , enkel jullie consumaties ter plaatse zijn voor eigen rekening .

Aanmelden en afmelden bij vertrek en aankomst is verplicht. Het aanmelden doen we op het speciaal voorziene papier op het bureel van Robby of Sven. 

Als we langs Beachhouse 25 passeren is het de bedoeling van onze trailer achter te laten voor de rest van het seizoen. Deze trailer is geschikt van 14 tot 20 voet catamarans. ( zie foto ) 


BENODIGDHEDEN :
Iedere zeiler moet zijn gsm persoonlijk dragen! Alle boten moeten voorzien zijn los van alle wettelijke bepalingen van :
- een verzekering
- kompas
- 10 m touw
- boten moeten nagekeken zijn en alles ingetaped
- peddel
- mes
ALLE ZEILERS MOETEN OP ZICH DRAGEN:
- gsm voldoende geladen , in waterdicht zakje , voorzien van onze tel nummers
- 3 vuurpijlen per persoon - zwemvest met voldoende drijfvermogen
- degelijke warme zeilkledij
- geld voor het eten en drankje op de middag
- goed humeur !!

Iedereen die deelnam aan vorig edities kan beamen dat dit een gezellige dag is , onder mede zeilers , vrienden en ook de kans om kennis te maken met mede zeilers uit andere basissen.

We vertrekken om 12H.

allen welkom  

 

 

Multihull Clinic op 14 juni

 Vergeet niet in jullie agenda's te noteren dat er MultiHull Clinic gegeven wordt op 14 juni door Sebbe, Patrick en Laurent. Dit is van af 10h. Langs deze link kan u inschrijven. 

Motorboten strand zoute

Beste motorboot eigenaars ,

 

Na al maanden van mooi weer , aangename zee temperaturen en top condities voor het waterski├źn of uitstapjes kan ik jullie maar melden dat jullie dit misschien allemaal hebben gemist . Jullie standplaatsen staan klaar om jullie te ontvangen en onze robuuste traktor is er ook klaar voor , dus wacht niet te lang .

We zullen jullie met open armen ontvangen , dit weekend word trouwens top weekend met zomerse temperaturen , water temperatuur is al 15┬░ en climbing ...

groeten 

sven  

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven