Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
25 juni 2014

Beste Leden,
Beste ouders,

De zomervakantie is nu meer dan dichtbij, noch een drie dagen school en het is voor de kinderen zover.. Het belooft een zeer leuke start te worden komende weken met een zeilschool die de eerste 2 weken op twee plaatsen na volgeboekt is.

Graag laten wij U terug weten dat we starten met het woensdagavondzeilen op 2 juli. Wij hanteren terug de zelfde formule als de vorige jaren. Zeilen begint rond 18u en kan tot rond 20u. Wie daarna graag iets blijft eten is steeds welkom. De eerste woensdag starten we met onze gekende BBQ met contre Filet (300gr/pers). Reserveren (teun@rbsc.be)voor de maaltijd kan tot dinsdagmorgen 1 juli. Kostprijs voor deze zeer uitgebreide BBQ is 22€/persoon.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Graag kijken we er naar uit om ons record van 71 zeilers op een woensdagavond te doen sneuvelen.

Nog enkele plaatsen zijn vrij tijdens de zomerscholing te Heusden. Inschrijven kunnen jullie via de website van de club. Voornamelijk de middelste weken van de zomer is er nog plaats. We hebben op vandaag al 413 inschrijvingen. Hiermee zitten we zo’n 20 plaatsen voor op het schema van vorig jaar.

Hopelijk tot zeer binnenkort.

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven