Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
3 juli 2014
CLINIC op zaterdag 12 juli

Ons hoofddoel van deze Clinic is om de zeilers, die weinig of geen wedstrijdervaring hebben, een inzicht geven hoe een wedstrijd veilig en goed afwerken. Het zal ook op deze manier opgesteld worden. Er zal onder andere een papieren cursus ter beschikking zijn.

Uiteraard zijn ervaren wedstrijdzeilers ook welkom, die kunnen zeker ook bijleren.

Deze keer doen we een uitdrukkelijke oproep aan zeilers die occasioneel eens een wedstrijd (willen) varen.

Op zaterdag 12 juli is er een Clinic voorzien.
Dit wil zeggen dat er begonnen wordt met een theoretische uitleg in het havenkantoor rond starten en boothandeling.
Daarna gaan we het water op. Ervaren zeilers gaan bij u aan boord en delen hun ervaring. Daarnaast zijn er enkele ribs in het water die tussen de jachten vaart en onmiddellijk kort op de bal (voor een keer géén voetbal) spelen met advies en tips.

Op zondag 13 juli -  In tegenstelling tot vorige aankondigingen - zullen op zondag dezelfde parcours gevaren worden als op zaterdag, een wedstrijd dus, de eigenlijke FunRace op een klein gezellig parcours. gevolgd door een prijsuitreiking in de Alberta.

Je ziet, we doen een serieuze effort om iedereen op het water te krijgen.
We hopen je dan te zien;

Inschrijven, klik hier.

NOR en SI: Dit zijn de Notice of Race en Sailing Instructions. Hierin worden alle details van de wedstrijd uit de doeken gedaan. Het is een interessant document dat alles duidelijk maakt op vlak van reglementering, timing, planning, en veel meer.

 


 

Niet te missen: Dansen in Alberta

Voor alle leden, Echt voor alle leden, is er op zaterdagavond 12 juli een Party voor en door de leden.  "Dansen in de Alberta", waarvan u reeds de poster hebt zien hangen.
Jullie aanwezigheid wordt warm aanbevolen.

Inschrijven voor het feest is wel een must en gebeurt door over te schrijven op BE 47 4163 1230 0180 met vermelding van naam (25€/pp). Wees er snel bij, nu er nog plaats is

Meer info bij de Havenmeester of via havenmeester@rbsc.be

NAVY DAYS 5-6 JULI.

BS 128
MBZ heeft ons erop gewezen dat omwille van de komst van USS Mount Whitney aan Kaai 702, er een gebied afgebakend zal worden met boeien exclusief voorbehouden aan het schip en verboden voor alle scheepvaart van 3 tot 7 juli.

Jaarlijks veroorzaken de Navy Days parkeerchaos in de buurt van de jachthaven.

De kans is groot dat ook dit jaar opnieuw de redeskaai zal afgezet worden op 5 en 6 juli. We hebben gevraagd aan de politie om leden op vertoon van hun lidkaart door te laten, er is welliswaar geen garantie dat dit zal toegepast worden.

U weze gewaarschuwd!

Code Juli

 4774 (+ belletje)

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven