Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
10 juli 2014
RAID 3

Beste leden en vrienden ,

Na al twee succesvolle edities van onze uitstapjes , organiseren we komende zaterdag onze derde raid /uitstap van het jaar .

We vertrekken deze keer om 11h voor de club van Duinbergen , dus de deelnemers van het zoute zouden dan toch moeten vertrekken rond 10u30 , wees aub op tijd want anderen wachten niet graag en misschien gaan we richting Nieuwpoort ,en begeleiding is wel nodig aan de muur van Zeebrugge . Opgelet, voor Bredene/Oostende is er een zeilwedstrijd voor patins en cata's, gelieve niet in de wedstrijdbaan te varen.

Jullie kunnen zich inschrijven via volgende link

VOORAF INSCHRIJVEN IS NOODZAKELIJK aangezien wij vrijdag voor de middag het buffet dienen te reserveren. Dit kost €12.00 per persoon. 

Deze uitstap en de begeleiding is gratis voor alle leden van de club, niet leden betalen € 20,00 per boot.  

Aanmelden en afmelden bij vertrek en aankomst is verplicht. Het aanmelden doen we op het speciaal voorziene papier op het bureel van Robby of Sven. 

Tijdens vorige raid viel het op dat men hier en daar toch iets vergeten was van de veiligheidsuitrusting. Willen jullie extra aandachtig jullie uitrusting controleren? 

BENODIGDHEDEN :
Iedere zeiler moet zijn gsm persoonlijk dragen! Alle boten moeten voorzien zijn los van alle wettelijke bepalingen van :
- een verzekering
- kompas
- 10 m touw
- boten moeten nagekeken zijn en alles ingetaped
- peddel
- mes
ALLE ZEILERS MOETEN OP ZICH DRAGEN:
- gsm voldoende geladen , in waterdicht zakje , voorzien van onze tel nummers
- 3 vuurpijlen per persoon - zwemvest met voldoende drijfvermogen
- degelijke warme zeilkledij
- geld voor het eten en drankje op de middag

-zonnebescherming, Op de voorspelling staat de UV index sterk aangegeven.
- goed humeur !!

Iedereen die deelnam aan vorig edities kan beamen dat dit een gezellige dag is , onder mede zeilers , vrienden en ook de kans om kennis te maken met mede zeilers uit andere basissen.

sportieve groeten

sven en robby

team rbsc

 

 

 

Zwin Race 40 ste jubileum

Naar jaarlijkse traditie organiseren we op 21 juli terug onze Zwin Race , deze uiterst leuke zeilwedstrijd met de klemtoon op plezier brengt ons wederom naar het Zwin . Deze keer terug aan de Nederlandse kant waar men zal zorgen voor een feestelijk buffet .

Al sinds de jaren 70 varen we richting het Zwin , vroeger nog de zwinmonding in maar door de verzanding moeten we nu aanleggen aan de ingang , velen hebben deze wedstrijd diep in het hart gedragen en door het leuke parcours , de sfeer en meestal mooie weer ( drache national achterwege gelaten ) rekenen we dit jaar ook op jullie deelname .Bij de prijsuitreiking zal ook een nationale coctail worden voorzien !

De Zwin race is open voor alle klassen Multihull alsook dinghies , lasers , monohull en zelfs de kiters mogen ons vergezellen .

Inschrijven kan via de website alsook de Nor raadplegen kan via deze weg .

Hier is inschrijven ook een must daar wij voor de catering een exact aantal moeten doorgeven , met dank !

sportieve groeten

sven

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven