Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
15 juli 2014
Zwin Race 2014
40 jaar een traditie

 Beste leden en vrienden , 

Al 40 jaar kunnen we terugblikken naar één van onze leukste en gezelligste wedstrijden van het jaar , de Zwin Race . Waar men in de beginjaren nog doodleuk de zwinmonding konden invaren is deze nu nog van een leuk gehalte waar men halt houd aan de ingang van het zwin aan de nederlandse kant . 

Daar wacht jullie een buffet waar men in alle rust kan genieten van het uitzicht , de vrienden en de wedstrijd . De wedstrijd kent twee reeksen met een heen en terug dus leuk voor iedereen , na de race volgt de prijsuitreiking hier op de basis van Het Zoute waar jullie allen ook een coctail word aangeboden door de club en ter gelegenheid van onze Nationale feestdag ...

De zwin race is open voor alle type catamarans , dinghies ,  windsurfraceboards en kitesurfraceboards . Dus voor iedereen toegankelijk!!

De volledige Notice of Race kan men hier raadplegen of via de site .

Natuurlijk moet men op voorhand de traiteur op de hoogte houden van het aantal personen en dit kan maar indien jullie op voorhand inschrijven , dit maakt het voor ons organisatorisch oh zo gemakkelijker , waarvoor dank .

Wij allen hopen jullie in grote getallen te laten meegenieten van deze mooie dag , de weersvoorspellingen zien er alvast goed uit en de zeil - en surfcondities nog beter .

Sportieve groeten 

Team RBSC

Sven en Robby 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven