Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
All Multihull National Cup
Nieuwe Formule. ALLE CATAZEILERS WELKOM

 Op 26 & 27 Juli organiseren wij de "All Multihull National Cup". Een wedstrijd open voor alle multihull klassen. Wanneer 3 boten van het zelfde type - merk aanwezig zijn voorzien wij een uitslag voor hen en worden zij de onofficiële Belgische Kampioenen. Uiteraard blijven we ook een uitslag voorzien voor de c1 en c3 klasse. Indien een klasse met 10 of meer boten is maken we voor hen een aparte start en uitslag. Het is nu aan jullie om uw collegazeilers aan te sporen om zich ook in te schrijven en zodoende aan 3 of 10 boten in uw klasse te hebben. Inschrijven via onderstaande link is dus de boodschap. 

Alle Dartzeilers schrijven in in onze club in Het Zoute. 

Alle andere ( Nacra, HobieCat, One Up....) schrijven in in Duinbergen. 

Zaterdagavond is er BBQ voorzien. 

Dit weekend 40 ste Zwinrace

 Beste leden en vrienden ,

Al 40 jaar kunnen we terugblikken naar één van onze leukste en gezelligste wedstrijden van het jaar , de Zwin Race . Waar men in de beginjaren nog doodleuk de zwinmonding konden invaren is deze nu nog van een leuk gehalte waar men halt houd aan de ingang van het zwin aan de nederlandse kant .

Daar wacht jullie een buffet waar men in alle rust kan genieten van het uitzicht , de vrienden en de wedstrijd . De wedstrijd kent twee reeksen met een heen en terug dus leuk voor iedereen , na de race volgt de prijsuitreiking hier op de basis van Het Zoute waar jullie allen ook een coctail word aangeboden door de club en ter gelegenheid van onze Nationale feestdag ...

De zwin race is open voor alle type catamarans , dinghies , windsurfraceboards en kitesurfraceboards . Dus voor iedereen toegankelijk!!

De volledige Notice of Race kan men hier raadplegen of via de site .

Natuurlijk moet men op voorhand de traiteur op de hoogte houden van het aantal personen en dit kan maar indien jullie op voorhand inschrijven, dit maakt het voor ons organisatorisch oh zo gemakkelijker , waarvoor dank .

Wij allen hopen jullie in grote getallen te laten meegenieten van deze mooie dag , de weersvoorspellingen zien er alvast goed uit en de zeil - en surfcondities nog beter .

Sportieve groeten

Team RBSC

Sven en Robby

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven