Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17 juli 2014

Beste,

De warmte is er eindelijk en als we de weerberichten mogen geloven gaat het volgende week nog wat crescendo gaan met de temperaturen. Dit weer resulteert dan ook in veel zeil –en waterplezier. Met een 58 zeilers kunnen we terugblikken op ongelooflijke mooie avond. Een mooie zonsondergang en wat Salsa muziek op de achtergrond deed ons allemaal genieten van een prachtige avond. Persoonlijk kan ik niet genoeg benadrukken dat deze avonden dankzij de steun van alle monitoren te Heusden zo gezellig verlopen.

Volgende week is er uiteraard terug het woensdagavondzeilen van 18u tot en met 20u. Nadien is er Irish Steak voorzien. Voor de kinderen die niet de steack wensen voorzien we ook de formule met een kippenbilletje en een worstje.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 22 juli indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 20€ (Irisch steak) en 15€ (worstje en kippenbil). Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven