Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
21 juli 2014
Zondag 27 juli Lazy Sunday

Wat en Hoe?

De bedoeling van de Lazy sunday - zoals bij elke activiteit - is in een gezellige sfeer de leden bij elkaar brengen, door samen een fris glaasje te drinken en te genieten van een luxueuze picknick.

Waar en wat?

Dit jaar gaan we weer naar Oostende (de stroming bepaalt immers onze bestemming).

HW 15u02: Dus de stroming naar Oostende trekt tot rond 12u en voor de terugtocht zitten we ook weer in de juiste stroming.

  • Vertrek is gepland rond 10u, afhankelijk van de weersomstandigheden zou het voor zeiljachten misschien aan te raden zijn om vroeger vertrekken.
  • Aankomst Oostende 12u. Aanmeren aan de voorziene locatie (wordt nog bevestigd).
  • Picknick 12u-15u. Omdat het plastic-afval op zee ook ons probleem is, stellen we voor dat je zelf je bestek, glazen en bord meebrengt.
  • Vertrek richting Zeebrugge 15u30.

Gelieve per mail te laten weten met hoeveel opvarenden je zult zijn.

Er zijn al 9 inschrijvingen, wees snel en zorg ervoor dat je deze gezellige uitstap niet mist. Het maximum aantal is 15 jachten, dus vergeet niet in te schrijven.

Voor leden is de Picknick gratis, voor uw gasten aan boord betaalt u 10 euro per persoon.

Sortie D' été: NU INSCHRIJVEN!

Als je wil meegaan op de Sortie d'été, dan is het nu het moment om in te schrijven. We moeten de ligplaatsen bij de verschillende jachthavens reserveren. Het zijn over het algemeen kleine havens, waar je zonder reservatie moeilijk terecht kunt.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen hebben we een programma samengesteld voor de Sortie d' été. Aangezien ikzelf helaas niet mee kan, zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger, of een vrijwillige crew, die als aanspreekpunt wil fungeren tijdens de reis om af en toe iedereen te informeren indien er veranderingen in het programma komen.

U kunt de het programma krijgen bij de havenmeester of via de site.

Schrijf je nu in per mail.

 

AANDACHT

Aan de leden die een zwemladder aan hun spiegel hebben, vragen we om die niet vast te binden. Wanneer je in het water valt, kun je dan makkelijk de ladder openklappen en uit het water komen.

Daarnaast hebben we zelf ook ladders voorzien, verspreid over de jachthaven, die herken je aan de fel oranje strepen die op de steigers geschilderd zijn.

Code Juli - augustus

Code Juli: 4774

Code Augustus: 8888

Ter info: Op dit ogenblik is er een elektronisch probleem aan de 2de en de 3de poort, het kan zijn dat het moeilijk is om binnen te komen. We hopen dit zo snel mogelijk opgelost te krijgen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven