Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
24 juli 2014

Beste Leden,

Nog steeds kunnen we genieten van prachtig zomerweer met zelfs zeer hoge temperaturen. Wederom kunnen we terugblikken op een ongelooflijke warme -en mooie woensdagavond. Persoonlijk kan ik niet genoeg benadrukken dat deze avonden dankzij de steun van alle monitoren te Heusden zo gezellig verlopen.

Volgende week 30 juli is er uiteraard terug het woensdagavondzeilen van 18u tot en met 20u. Nadien is er “tomates crevettes met brood” voorzien. De weersvoorspellingen zien er alvast terug goed uit. Helaas hebben we dit weekend en maandag nog iets minder goed weer maar daarna gaan we weer vlot naar de 25°C. Wat Salsa muziek op het terras ….

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 29 juli indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 18€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven