Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
25 juli 2014
Zeilen en eindigen in stijl

 Beste vrienden en leden , 

Op zaterdag 2 augustus organiseren we de Delen Zoute Cup , in samenwerking met Delen Private Bank en Edition Ventures en natuurlijk de RBSC zullen we er wederom een overgetelijke dag van maken . Open voor alle types Catamarans zeilen we leuke baantjes met een fun gehalte alsook wat competiviteit , om na de prijsuitreiking zich allen te begeven naar de Knock-Out Café om daar te genieten in stijl van een gala diner . 

Tijdens de prijsuitreiking zullen er mooie prijzen worden verloot zoals Magnum Champagne , prijzen van Caméléon en Baobab , Ice Watch uurwerken , fietsen van Peugeot en 1 weekend Thalasso in Saint - Malo ... dus zeker de moeite waard !

 

De inschrijvingen kunnen gebeuren via deze link  , en alle informatie betreffende wedstrijd is al te lezen in de NOR  ( notice of race )

Let wel dat de definitieve inschrijving gebeurt op zaterdag morgen hier ter plaatse in het zoute , dit om de redenen dat jullie hier nog welcome packs zult krijgen en de nodige attributen .

Ook genodigden die niet deelnemen aan de wedstrijd kunnen ons vervoegen voor het diner , gelieve dit via zoute@rbsc.be te laten weten (dus enkel extra's )

Hopelijk mogen we jullie ook verwelkomen in het eerste weekend van augustus 

sportieve groeten 

team rbsc 

sven 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven